februarie 2015
Festivalul de film documentar Astra Film Fest, 2015
Au început înscrierile pentru cea de-a XXII - a ediţie a Festivalului internaţional de cinema documentar  - Astra Film Festival, care va avea loc între 5 şi 11 octombrie 2015, la Sibiu.

Înscriere

Regizori, producători şi distribuitori de filme din toată lumea sunt invitaţi să îşi înscrie cele mai recente producţii în una din cele 4 secţiuni competiţionale: Internaţional (filme din toată lumea), Europa Centrală şi de Est (filme produse în şi despre această regiune), România (filme care fac o radiografie a societăţii româneşti) şi Student (filme realizate de regizori debutanţi în cadrul unor şcoli de film sau programe de specialitate).

Filmele pot fi înscrise până la data de 20 aprilie 2015 şi trebuie să fie produse după 1 ianuarie 2013. Regulamentul complet şi formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul festivalului: http://astrafilm.ro/submissions-1.aspx. Pentru întrebări suplimentare ne puteţi contacta la: [email protected]

De ce AFF?

Astra Film Festival este primul şi cel mai important festival de cinema documentar din România şi unul dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din lume, recunoscut pentru selecţia diversă şi inedită de filme, programe tematice, sesiuni de Q&A cu autorii, discuţii panel, masterclass-uri, concerte, expoziţii sau lansări de carte.

Astra Film Festival este promotorul filmului documentar în România şi în lume şi singurul festival 100% românesc care a creditat şi propulsat industria de film documentar din România şi din regiune. La Sibiu, an de an îşi dau întâlnire cele mai recente documentare şi autorii lor.

Astra Film Festival este doza necesară pentru a fi conectaţi la lumea în care trăim. Prin sutele de filme programate în fiecare an ne sunt relevate realităţi şi fragmente de viaţă ale oamenilor din diverse colţuri ale lumii, imposibil altfel de descoperit.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus