martie 2015
Hope Concert, 2015
Pe 18 martie 2015, Ateneul Român va fi centrul generozităţii: Hope and Homes for Children România organizează cea de-a treia ediţie a concertului caritabil dedicat copiilor fără familie sau aflaţi în pericol de abandon. Vă prezentăm gândurile artiştilor care vor susţine Hope Concert - unul dintre cele mai frumoase evenimente ale primăverii.

Irina Iordăchescu - soprană
http://www.hopeconcert.org/speaker/irina-iordachescu/

De mult timp mi-am manifestat dorinţa de a mă implica prin cântul meu în evenimente care au scopuri caritabile. Această ocazie m-a bucurat foarte mult pentru că încerc, la rândul meu, să transmit oamenilor că numai împreună putem aduce binele în viaţă noastră, dar în special în viaţa celor care sunt loviţi de drame şi încercări mult peste puterea lor de a face faţă.

Întotdeauna mă gândesc la ceea ce trebuie să simtă un om aflat în astfel de situaţii dramatice de viaţă şi primul gând după acela de a-i mulţumi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am frumos în viaţa mea, este să mă gândesc la ce pot să fac, atât cât sunt în stare, pentru cei care au nevoie de ajutor. Singură aproape că nu contez, nu dispun de sume mari de bani ca să pot schimba vieţi, dar împreună cu ceilalţi oameni ştiu că pot să o fac şi deja s-au întâmplat minuni datorită oamenilor care au înţeles că puterea stă în cei mulţi şi uniţi, iar voi aţi dovedit asta cu prisosinţă.



Biletele la Hope Concert 2015 se pot cumpăra de pe www.hopeconcert.org, www.bilete.ro sau www.ove.ro. Mai multe detalii aici.

Cu: Andrei Licareţ (pian), Ansamblul Violoncellissimo, Mircea Tiberian (pian) şi Nadia Trohin (voce)

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus