aprilie 2015
Articole diverse
Teatrul Odeon celebrează Ziua Mondială a Dansului (29 aprilie 2015) printr-o Gală Extraordinară Răzvan Mazilu & Friends ce va avea loc în zilele de 29 şi 30 aprilie 2015, la Sala Majestic.

A devenit deja o tradiţie ca Teatrul Odeon să sărbătorească Ziua Mondială a Dansului. În 2015, Răzvan Mazilu, coregraful Teatrului Odeon, a pregătit un spectacol în care a invitat dansatori, coregrafi şi actori. Răzvan Mazilu va dansa alături de Monica Petrică, Judith State, Ioana Marchidan, Vanda Ştefănescu, Arcadie Rusu, Silviu Daniel Mititelu, Clubul TangoTangent şi elevi ai Liceului de Coregrafie Floria Capsali din Bucureşti. Vor fi prezentate momente din spectacolele: Block Bach, Depeche Dance, Şaraiman, Nesomn, Sell me dar şi creaţii originale, în premieră.

Surpriza spectacolului vor fi momentele muzical-coregrafice pe care distribuţia musicalului de mare succes West Side Story - Manifestul unei generaţii le va interpreta liveWest Side Story este un spectacol realizat de Răzvan Mazilu şi produs de Festivalul Naţional de Teatru, a cărui premiera a avut loc în 2014 pe scena Teatrului Odeon.

Durata spectacolului: 2h (fără pauză)
Preţul biletelor: 106 lei, 53 lei.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus