Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Articole diverse

Promisiunea unei vieţi frumoase la Teatrul Nottara


Comunicat de presă

iunie 2015
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Teatrul "Anton Pann" din Râmnicu Vâlcea vă invită miercuri, 17 iunie 2015, ora 19.00, în Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara, la spectacolul Promisiunea unei vieţi frumoase (din cauza lui Cehov), pus în scenă de Balint Botos.

Două dintre actriţele din acest spectacol, Réka Szász şi Mădălina Ciotea au fost selecţionate în programul 10 pentru film al TIFF, în ultima şi respectiv prima ediţie.

Textul piesei Promisiunea unei vieţi frumoase (din cauza lui Cehov) s-a construit în timpul repetiţiilor din dorinţa realizatorilor de a apropia personalităţile actorilor de cele ale personajelor. În acelaşi timp, creatorii spectacolului îşi doresc ca textul să nu mai fie montat nicăieri în ţară sau în străinătate, el fiind conceput special pentru Teatrul "Anton Pann" din Râmnicu Vâlcea şi în strânsă legătură cu realităţile înconjurătoare. Promisiunea unei vieţi frumoase este făcută spectatorilor timp de o oră şi jumătate prin bună dispoziţie, dramă, râsete şi cântec, toate reunite într-un colaj plin de ritm.


Regizorul acestui spectacol, Balint Botos, aduce un aport de energie şi de tinereţe, el aflându-se la cea de a doua montare la teatrul vâlcean. A absolvit actoria la Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureş şi a urmat cursurile secţiei de regie ale Facultăţii de Teatru şi Televiziune, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca. În acest moment el este masterand, specializarea regie, în cadrul aceleiaşi facultăţi şi, alături de Raluca Sas-Marinescu, a acceptat provocarea de a crea un spectacol care să iasă din tiparele cu care publicul este obişnuit. De asemenea, coregraful Attila Bordas este şi el la a cea de a doua colaborare cu Teatrul Anton Pann.

În acest spectacol îi veţi putea revedea pe actorii: Ana Şuşca (Irina), Réka Szász (Olga), Mădălina Ciotea (Maşa, Nataşa), Florin Călbăjos (Andrei), Radu Constantinov (Generalul, Cebutâkin) şi Olimpiu Blaj (Verşinin).

Biletele pot fi cumpărate de la Casa de bilete a Teatrului Nottara deschisă zilnic între orele: 10.00 - 20.00. Toate articolele despre Articole diverse


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Fountainhead şi izvoarele inepuizabile ale creaţiei, Roxana Pavnotescu
 Teatrul LUNI de la Green Hours - Retrospectivă 2017, Comunicat de presă
 După 20 de ani - Teatrul Luni de la Green Hours, Răzvan Penescu
 Teatrul LUNI de la Green Hours împlineşte 20 de ani, Comunicat de presă
 Spectacole-eveniment la sărbătoarea de 20 de ani a Teatrului LUNI de la Green Hours, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Articole diverse


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la cronici@liternet.ro. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer