iulie 2015
Panorama Blues Festival, Ghelari, Hunedoara, 2015
Panorama Blues va derula cea de-a treia ediţie în perioada 31 iulie - 2 august 2015 în localitatea Ghelari din judeţul Hunedoara. Nightlosers vor celebra în cadrul festivalului 20 de ani de activitate, Bega Blues Band propune sunet şi compoziţie inconfundabile, iar Mike Godoroja & Blue Spirit aduc originalitate şi spirit hippie. Invitaţi locali vor fi Steel Blues, o formaţie care s-a născut odată cu festivalul. Din străinătate vor veni Tom White (Ungaria) şi Tangled Eye într-o formulă cu instrumentişti din Olanda şi o solistă din SUA. Jamsession, sesiuni de autografe, sunet de top şi atmosferă de festival de cea mai înaltă calitate.
 
Cei care aleg să vină la festival au la dispoziţie un teren de 4 hectare în jurul pensiuni Panorama, unde se pot instala gratis corturi sau rulote, au acces la toalete, duşuri şi internet wireless.  Mai amintim că apa din piscina situată la 800 metri altitudine în Munţii Poiana Ruscă este perfectă.
 
Concertele încep la orele 20, în fiecare seară. Costul unui bilet este de 25 lei sau 60 lei un abonament pentru cele trei seri. Informaţii şi rezervări de bilete la telefon: 0744 581 671 (Sergiu Ţenţ).

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus