Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Gala Tânărului Actor HOP 2015

TIFF şi SILVA - noii parteneri ai Galei Tânărului Actor, HOP, 2015

august 2015
În 2015 HOP ajunge la majorat. Cu această ocazie specială anunţăm două noi parteneriate care ne onorează şi care aduc aproape oameni, idei şi dau naştere unor experienţe unice.

Asocierea cu TIFF - Festivalul Internaţional de Film Transilvania rupe graniţele dintre teatru şi film. Începând cu ediţia 2014, regizorul şi producătorul de film TUDOR GIURGIU acordă unuia dintre concurenţii Galelor HOP şansa de a face parte din programul 10 pentru FILM. Programul promovează figuri noi în filmul românesc şi vizează actorii care s-au remarcat în teatru, dar care nu au avut până acum şansa afirmării în cinema, indiferent de vârstă, aflaţi la debut sau cu roluri minore avute deja în producţii autohtone.

Réka Szász - participantă la Gala HOP 2014, tânăra actriţă care joacă în mai multe producţii ale Teatrului "Anton Pann" Râmnicu-Vâlcea - a luat parte în 2015 la această experienţă provocatoare, demnă de recomandat şi repetat ce se numeşte 10 pentru FILM. În 2015, alt tânăr actor participant la Gala HOP va fi selecţionat pentru ediţia 2016 a acestui program.

De asemenea, facem cunoscut parteneriatul cu SILVA, marcă a companiei Heineken România. Născută din "spiritul Transilvaniei" şi supranumită "mândria berii româneşti", SILVA are o istorie de aproape jumătate de secol şi se asociază cu evenimente culturale de tradiţie, cu acele proiecte care influenţează oameni, locuri şi mişcă lumea.

Mare, Distracţie, Teatru, Dada, Talent, Competiţie, Vacanţă! Între 8-11 septembrie 2015, Gala HOP la Vox Maris Costineşti.

ORGANIZATORI: UNITER, Vox Maris Grand Resort Costineşti
PROIECT CULTURAL FINANŢAT DE: Ministerul Culturii
COPRODUCĂTOR: Societatea Română de Televiziune
SPONSOR PRINCIPAL:MOL Romania