octombrie 2015
EUROPAfest 2015
Echipa jmEvents, care se află în spatele organizării EUROPAfest şi a altor evenimente de prestigiu internaţional crede că studenţii au nevoie de practică, pe lângă cunoştinţele teoretice acumulate în facultate, de aceea acum 4 ani a pus bazele unui program anual de internship bazat pe principiul "înveţi făcând".
 
jmEvents caută 4-5 tineri care vor să înţeleagă cu adevărat domeniul organizării de evenimente, să se specializeze, să îşi îmbogăţească nivelul profesional având posibilitatea să intre în culisele organizării Festivalului International de Muzică EUROPAfest şi să se familiarizeze cu metodologia şi procesul planificării propriu-zise a unui eveniment. 
 
În funcţie de abilităţi tinerii selectaţi vor fi implicaţi în unul sau mai multe sectoare de activitate şi vor învăţa: comunicare online, web-surfing, research, promovare, jurnalism, tactici social media, marketing online, management cultural, management de proiect, managementul timpului, lucrul individual şi în echipă, relaţii publice, relaţionare cu artiştii, logistică, secretariat, administrativ, set-up scenă, prezentare scenică, organizare concerte etc. Ei vor fi implicaţi activ în proiectele organizaţiei, vor putea aduce valoare adăugată.
 
Aşadar, dacă eşti student/masterand, plin de entuziasm şi pasionat de organizarea de evenimente internaţionale, dacă ai vrut vreodată să ştii secretele organizării marilor festivaluri, evenimentelor de mare anvergură, concertelor, posibilitatea ca visul să devină realitate e doar la câteva click-uri distanţă.
 
Tot ce trebuie să faci este să trimiţi CV-ul tău (format Europass) împreună cu o scrisoare de intenţie (maximum o pagină) la [email protected]. Persoanele selectate vor participa la un interviu şi la o probă practică.
 
Mai multe detalii despre internship se găsesc pe site-ul organizatorilor:
http://jmevents.ro/evenimente/proiecte-tineret 
 
Despre EUROPAfest
Festivalul EUROPAfest - jazz | blues | pop | clasic prezintă anual peste 40 de concerte de excepţie cu artişti din Europa, dar şi invitaţi speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În 2016 peste 300 muzicieni din 45-50 de ţări vor evolua pe cele mai importante scene din Bucureşti şi Sibiu, săli de concert tradiţionale, dar şi spaţii neconvenţionale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi.
 
Informaţii suplimentare:
0720.31.61.62 | [email protected] |  www.jmEvents.ro 
http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus