octombrie 2015
Toto şi surorile lui
Până pe 25 octombrie 2015, documentarul Toto şi surorile lui este disponibil gratuit pe HBO GO. Vă invităm să îl vedeţi / revedeţi aici.
 
O poveste universală despre legături de familie şi noi începuturi, documentarul surprinde un fragment dintr-un tablou complex. Toto şi surorile lui este un documentar observaţional de lungmetraj, filmat vreme de 14 luni în cartierul Ferentari din Bucureşti şi spune povestea a trei fraţi (Totonel, Ana şi Andreea) nevoiţi să se împace cu lipsa mamei şi să se maturizeze înainte de vreme. Filmul prezintă copilăria atipică a celor trei şi încercările lor de a înlătura obstacolele din drumul către o viaţă mai bună.
 
Toto şi surorile lui, regizat de Alexander Nanau, este unul dintre cele 15 documentare înaintate de comisia de profesionişti EFA Documentary Selection Committee către cei 3000 de membri ai Academiei Europene de Film spre a fi votate pe lista scurtă a secţiunii Documentar a European Film Awards. În fiecare an, premiile Academiei Europene de Film onorează cele mai importante realizări ale cinematografiei europene. Premiile Academiei Europene de Film se vor acorda în Berlin, pe 12 decembrie 2015, şi ceremonia va fi difuzată la HBO.
 
Vizionare plăcută!



Regia: Alexander Nanau Cu: Totonel, Andreea, Ana

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus