noiembrie 2015
Articole diverse
După 5 ani.
5 ani de teatru în sufrageria unei case părăsite.
5 ani de teatru încălzit la sobe.
5 ani de teatru cu apă rece.
5 ani de teatru cu două reflectoare.
5 ani de teatru în care aţi fost alături de noi indiferent de condiţii.

Vă mulţumim pentru loialitate, încredere, rezistenţă şi vă anunţăm cu mare bucurie că în timp ce scriem aceste rânduri poziţionăm luminile în noua sală a Teatrului Unteatru.
Da. Ne mutăm!
Nu departe, chiar peste drum. Într-un spaţiu mai mare, cu căldură, locuri pentru spectatori în care să nu-ţi rămână părţi din vestimentaţie. E un pas pe care Teatrul nostru îl merită. Pe care echipa noastră îl merită.

Vă aşteptăm cu multă emoţie în locul acesta nou pe care sperăm să îl îmblânzim împreună şi pe care să îl facem al nostru.

Teatrul Unteatru nu vă aşteaptă doar cu un nou spaţiu ci şi cu 6 premiere. Da. 6.

Cu drag,
Pentru voi.
Unteatrofili.
Teatrul UNTEATRU - Str. Sfinţii Apostoli nr.44 (Piaţa Naţiunile Unite)

Vă aşteptăm cu drag!

"Texte care alunecă din cărţi vechi descusute, actori care aleargă spre sala de repetiţii, croitorii măsurând din priviri personajele cărora oamenii le dau naştere. Agitaţie, emoţie, aşteptare, pentru un început. Fiecare spectacol e o nouă viaţă pe care o capătă un text. Acolo unde replica devine atotstăpânitoare.

Vă invit la mine. Pentru puţină nelinişte şi puţin curaj. Vă invit să aplaudaţi doar dacă vă place, nu pentru că aşa trebuie. Nu vă ridicaţi de pe scaune ca să aplaudaţi decât dacă ceva din ce am avut de spus v-a făcut să vă ridicaţi. Cereţi teatru şi spaţii în care el să se întâmple.Spaţii noi, spaţii cărora voi să le daţi o şansă. Voi trebuie să alegeţi şi la rândul vostru să vă formaţi ca public. Putem fi o nouă generaţie dacă avem ceva de spus împreună. Spuneţi-ne ce. Acel ceva care să nască o altă avangardă mistuitoare, revoltată, frumoasă, cu iubire în priviri şi teama de a nu pierde tot. Încercaţi! Uneori ajută.. Dar pentru asta e nevoie de încercări."


Rezervări bilete se pot face:
- pe adresa [email protected],
- pe site www.unteatru.ro sau
- sms la numărul 0721268516 (nume, dată, spectacol, număr de locuri)
- bilete online pe www.tomtix.ro
Veţi primi confirmare pe mail, respectiv pe telefon.

Pentru alte detalii: www.unteatru.ro
http://www.facebook.com/unteatru.teatrul

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus