decembrie 2015
EUROPAfest 2015
După succesul înregistrat de EUROPAfest - jazz | blues | pop | clasic, care a prezentat peste 300 de artişti din întreaga lume, derulat în Bucureşti şi Sibiu în perioada 14 - 23 mai 2015 şi EUROPAfest Summer Edition - Summer Music Academy Sinaia, derulat între 16 şi 29 iulie 2015, jmEvents continuă seria evenimentelor cu EUROPAfest Tour.

EUROPAfest Tour este un eveniment complex care îşi propune să reunească valorile creative şi interpretative din România alături de artişti din Europa şi de pe alte continente. Astfel, în perioada 25 noiembrie - 10 decembrie 2015, jmEvents invită publicul la o serie de concerte de jazz şi muzică clasică cu laureaţii Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti şi Bucharest International Jazz Competition, unii dintre cei mai apreciaţi muzicieni din festival. Artişti din Elveţia, Rusia, Germania, Italia, Israel şi România vor transforma de fiecare dată o seară de iarnă obişnuită într-una de poveste.

EUROPAfest Tour, organizat în parteneriat cu Ministerul Culturii, Jeunesses & Dinu Lipatti, Hotel Mara Sinaia, Hotel Ibis Nord şi The Last Coin este un proiect care se distinge prin originalitate, dar şi prin dimensiunea de amploare. Ultimele 3 concerte au loc astfel:

5 decembrie 2015 / Sinaia - St. Nicholas Concert / ora 19:00 / Sala King\'s Valley - Hotel Mara
6 decembrie 2015 / Sinaia - St. Nicholas Concert / ora 12:00 / Biserica Catolică
8 decembrie 2015 / Bucureşti - Winter Classical Concert / ora 19:00 / Sala Enescu - Hotel Ibis Nord

Intrarea la concerte se face pe bază de invitaţii şi acces liber în funcţie de locurile disponibile.

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest Tour declară: "Proiectul este unul dintre evenimentele de marcă ale vieţii muzicale româneşti scopul său fiind facilitarea accesului publicului larg şi sensibilizarea lui la valorile muzicale naţionale şi europene într-o manieră atractivă, accesibilă şi neconvenţională. Programul concertelor include lucrări apreciate de public, alese în spiritul sărbătorilor de iarnă".

De mai bine de 20 de ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzică bună este invitat să se bucure de evenimente de calitate. Din primăvară şi până iarna, seria de producţii propuse de EUROPAfest aduce concerte de excepţie într-o ambianţă potrivită cu vacanţa, dar şi cu tumultul marilor oraşe.

Informaţii suplimentare: 0740.759.566 / [email protected] / www.jmEvents.ro

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus