martie 2016
Atelierul de teatru, Botoşani
Trebuie să îţi faci câteva modificări în calendar pentru luna aprilie, pentru că festivalul de teatru adolescent AmFiTeatru de la Botoşani va avea loc în 2016 un pic mai devreme: în perioada 13-16 aprilie 2016.

Dar, până atunci, adolescent, strânge-te într-o mare îmbrăţişare de grup cu prietenii tăi însetaţi de teatru şi optează să te înscrii la festival. Mai e timp. Până pe 6 martie 2016!

 
La fel ca şi până acum, tot ce trebuie să faci este să trimiţi 15 minute din spectacol sau repetiţie pe adresa de mail [email protected] şi vei lua parte la jocul celor 9 trupe participante la Festivalul de teatru adolescent AmFiTeatru 8.

Mai multe detalii găseşti pe https://amfiteatrufestival.wordpress.com/fisa-inscriere/ şi dacă mai dai câteva click-uri, poţi vedea cum s-a văzut lumea prin prisma teatrului, în 2015.
 

Nu uita că de la ediţia a 7-a îl avem alături de noi pe domnul regizor Andrei Şerban ca preşedinte de onoare al festivalului, iar mai jos îi poţi vedea pe o parte din prietenii noştri, alături de care SuntemTeatru an de an, prieteni cu care am crescut şi de la care am învăţat o mulţime de lucruri interesante.


Dar, pentru a creşte în continuare, avem nevoie de tine, de energia şi de dragostea ta pentru teatru. Şi de mult zâmbet. Optează să fii teatru, adolescent!
 
P.S.: Pe 4 martie 2016 se dă prima strigare a voluntarilor - puştiule botoşănean, eşti aşteptat :)
Împreună = AmFiTeatru!

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus