aprilie 2016
Discordia
(ZIUA CINCI)

"Prima zi de filmare. S-au filmat cadrele de dimineaţă (...) Media a fost cam de 4 duble la fiecare cadru şi totul a decurs mai bine decât mă aşteptam. Fiecare, pe poziţii şi pare un început promiţător. Ilinca şi-a intrat bine în rol - l-a înţeles şi a avut nevoie de puţine indicaţii pentru a şi-l însuşi în felul în care doreşte Ion."

(ZIUA ŞASE)

"S-au filmat de dimineaţă cadrele 3, 4 şi 5 şi am încercat să rămânem în grafic în ciuda condiţiilor meteorologice nefaste pentru tipul de lumină căutat de Marius."

"Au existat probleme doar la cadrul 3, care cu toate că nu era extrem de complicat, a fost tras în 7 duble - echipa încă nu era concentrată, ceea ce a dus la o atmosferă destul de tensionată. Fiecare a încercat să-şi facă treaba, dar mici momente de neatenţie au dus la mustrări din partea lui Ion. Când s-a trecut la următorul cadru, lucrurile au mers mai bine, poate şi pentru că păruiala verbală ne-a trezit din acalmie."

"Din cauza ploii, s-a decis tragerea unui alt cadru decât cel stabilit, anume cadrul 18. Singurele probleme pe care le-am întâmpinat aici au fost produse de zgomotul de afară, făcut de nişte vecini guralivi şi pesemne dezinteresaţi de faptul că răgetele lor îi pot afecta pe cei din jur. Din păcate, au continuat să facă gălăgie, chiar dacă Anda i-a rugat frumos să se abţină timp de o jumătate amărâtă de oră."

(Mădălina Pojoga, iulie 2015, Cluj-Napoca)

(Va urma...)


Ilinca Hărnuţ, repetiţii pentru una dintre scene

 
Discordia este un film independent, scris şi regizat de Ion Indolean, la bază critic de film, şi produs de Hola Media. Deocamdată, Discordia nu poate fi văzut, fiind în perioada de înscriere la festivaluri. Puteţi, însă, urmări parcursul proiectului pe pagina lui de Facebook, cât şi pe LiterNet şi pagina acestuia de Facebook.
Regia: Ion Indolean Cu: Ilinca Hărnuţ, Rareş Hanţiu

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus