august 2016
Bucharest Fringe - Maratonul Teatrului Independent, 2016
Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate teatrului independent, Maratonul Teatrului Independent - Bucharest Fringe Festival, continuă înscrierile pentru cea de-a VI-a ediţie.

Pe această cale invităm trupele şi organizaţiile de teatru independent din toată ţara să se înscrie până pe 7 august 2016 în competiţia Maratonului Teatrului Independent.

Condiţii de participare:*
Se pot înscrie în Festival spectacole independente care au avut premiera până la data de 31 iulie 2016.**
Spectacole independente = spectacole care nu sunt produse direct de teatre finanţate de la bugetele de stat
Maratonul Teatrului Independent încurajează inovaţia, originalitatea, curajul artistic şi debutul - principii care se regăsesc în criteriile de selecţie ale Festivalului.

* Fişa de înscriere poate fi descărcată de pe site-ul festivalului: www.teatrulapropo.ro (la rubrica Noutăţi) sau o puteţi primi pe e-mail în urma unei solicitări trimise la [email protected]
** Se acceptă, în cazul în care vizionarea spectacolului nu este posibilă, înscrierea şi în baza unei înregistrări video complete a spectacolului.

După completare, fişa va fi trimisă pe adresa [email protected], până cel târziu pe data de 7 august 2016, ora 24:00.

Juriul de specialitate format din: Monica Andronescu, Oltiţa Cîntec, Oana Cristea-Grigorescu, Cristiana Gavrilă şi Cristina Rusiecki va alege un număr de 10-15 spectacole, cele mai bune şi originale producţii independente ale stagiunii 2015 - 2016.

Spectacolele selecţionate vor intra în competiţia Maratonului Teatrului Independent în perioada 15 septembrie - 2 octombrie 2016 pentru cele 7 premii acordate în cadrul Festivalului.

Vă aşteptăm cu drag să vă înscrieţi!

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus