august 2016
Festivalul de teatru Undercloud, 2016
Aleargă e un spectacol independent de orice spaţiu din Bucureşti. Fiind o producţie proprie el se poate juca în orice condiţii, depinde doar de mine şi de Silvia Călin.

Asta ne-am dorit să avem un spectacol care să încapă într-un rucsac.


Momentan îl jucăm la Green Hours şi continuăm să avem deplasări cu el pe la diferite festivaluri de teatru din ţară. În iulie 2016 am fost invitate să-l jucăm la festivalul de teatru de la Torino unde a fost foarte bine primit drept dovadă la anul mă aşteaptă cu un alt performance. Aleargă nu e un spectacol costisitor, decorul fiind foarte simplu - o ramă de tablou ,un microfon pe stativ, un umeraş şi o bucată de autocolant, atât.


Lucrurile s-au desfăşurat cam aşa: cartea Anei Maria Sandu, Aleargă, mi-a fost recomandată de o prietenă, cu Silvia Călin îmi doream demult să lucrez, colaborarea noastră pentru actuale şi viitoare proiecte continuând şi în prezent. Iar întâlnirile şi prezenţa Anei Maria Sandu după lectura cărţii au făcut ca gândurile de a-mi face un spectacol al meu să se concretizeze în acest performance de care sunt mândră. Dramatizarea romanului am lucrat-o împreună cu Silvia, asistate de Ana, iar vidioproiecţia si afişul au fost realizate de nişte fete foarte talentate Black Horse Mansion.


Singurele probleme pe care le-am întâmpinat au fost la început cu spaţiul de repetiţii şi respectiv spaţiul de joc, ne-am tot plimbat dintr-un loc în altul până când am ajuns la Green, dar eu cred că orice muncă e răsplătită pe măsură până la urmă. Am un spectacol al meu cu care pot să plec oricând, oriunde.

Aleargă face parte din selecţia oficială a Festivalului Undercloud, 2016 şi va fi prezentat marţi, 30 august 2016, la ora 20,00, la Sala Studio de la ARCUB - Hanul Gabroveni, Bucureşti.

Aleargă - Fals jurnal de jogging
după Ana Maria Sandu
Producţie independentă
Concept: Silvia Călin
Video / Grafică / Animaţie: Black Horse Mansion
Distribuţia: Nicoleta Lefter
Durata: 60 min
.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus