august 2016
Gala Tânărului Actor HOP 2016
Pentru al doilea an consecutiv, publicul se poate implica activ şi îi poate sprijini pe tinerii actori finalişti la Gala HOP, 2016. Îi poate ajuta să crească, le poate confirma profesionalismul şi, în 2016, implicarea şi reacţia faţă de această lume "bună".

Aceasta este tema celei de-a 19-a ediţii a Galei HOP: NE-BUN PENTRU ACEASTĂ LUME. Nebunia - ca şansă de a spune adevărul, ca element subversiv, ca formă de revoltă, ca existenţă în afara normei, ca rol asumat, ca formă de supravieţuire.

Aflaţi mai multe despre participanţii la Gala Tânărului Actor HOP, 2016! Intraţi pe noul site care le este dedicat - www.galahop.ro. Puteţi face cunoştinţă cu fiecare dintre ei. Aici se prezintă prin propriile filmuleţe; aici aveţi toate detaliile despre activitatea lor profesională, despre aspiraţiile şi dorinţele lor.

Zilnic fiţi alături de ei şi urmăriţi-i pe www.galahop.ro, dar şi pe contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) şi pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

În perioada 5 - 8 septembrie 2016, urmăriţi live transmisia competiţiei şi votaţi! Cu un simplu click, puteţi fi aproape de cei 29 de tineri artişti care aspiră la trofeul HOP.

Vă invităm să intraţi, alături de tinerii artişti, în lumea nebună a jocului şi a tinereţii. Au nevoie de bucuria contactului cu publicul lor!

*
GALA TÂNĂRULUI ACTOR - HOP, program permanent al UNITER şi singular în peisajul festivalier autohton, este un concurs care are ca scop promovarea şi lansarea tinerilor absolvenţi din învăţământul superior artistic. 5-8 septembrie 2016. Vox Maris Grand Resort Costineşti. Director artistic: Miklós Bács.
Organizatori: UNITER, Vox Maris Grand Resort
Proiect cultural finanţat de: Ministerul Culturii
Coproducător: Societatea Română de Televiziune
Sponsor principal: MOL România