Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Anunţuri  Sageata  Articole diverse

Cel mai vândut thriller coreean din istorie se lansează în România - Slujnica


Comunicat de presă

noiembrie 2016
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Cel mai aşteptat thriller erotic al anului se lansează în România din 18 noiembrie. Distribuit în 175 de ţări, Slujnica (The Handmaiden)  este cel mai bine vândut film coreean din istorie. Răbdarea celor care vor să îl vadă la cinema o să le fie răsplătită cu o experienţă vizuală excesiv de senzuală.

Park Chan-Wook, faimosul regizor al filmelor controversate OldBoy, Lady Vengeance, Thirst şi Stoker (cu Nicole Kidman) a revenit pe marile ecrane cu un thriller erotic ce întrece cu uşurinţă orice producţie de acest tip. Fără nunţe de gri, Slujnica (The Handmaiden) este o peliculă plină de suspans despre o poveste de dragoste combinată ingenios cu erotism, fantome, horror şi S&M.


Sookee este angajată în serviciul moştenitoarei Hideko, care trăieşte o viaţă retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee păstrează însă un secret: este o hoaţă de buzunare recrutată de un şarlatan. Slujnica îl ajută să o seducă pe frumoasa moştenitoare şi totul merge conform planului până la un punct, când între cele două femei se leagă o relaţie plină de erotism.
 
Conform Hollywoodreporter, Slujnica (The Handmaiden) este cel mai vândut film coreean din istorie. Acesta a fost distribuit în 175 de ţări şi a întrecut recordul producţiei Snowpiercer, avându-i avut în distribuţie pe Tilda Swinton şi Chris Evans.

Slujnica a  fost nominalizat la Palme d`Or, iar pentru scenografie a primit "Vulcan Award" în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2016. La Festivalul Internaţional de Film Independent "Anonimul", regizorul a primit trofeul "Anonimul" pentru contribuţia la "frumuseţea cinematografiei universale" şi a fost prezent alături de actriţa Kim Hae-sook şi de producătorul filmului, Wonjo Jeong.

Pe 18 noiembrie 2016, spectatorii sunt aşteptaţi să experimenteze un voluptos viciu cinematografic!
 
Asociaţia Culturală Macondo
 
Înfiinţată în 2007, Asociaţia Culturală Macondo deţine o experienţă considerabilă în dezvoltarea de proiecte în domeniul cultural, cu precădere în cel cinematografic.  
Ca distribuitor de filme, Asociaţia a adus în România filme independente de succes pe plan internaţional precum Winter Sleep (de Nuri Bilge Ceylan), Heli (de Amat Escalante) Hannah Arendt (de Margarethe von Trotta), Incendii (regia Denis Villeneuve) şi altele.

0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Maraton de animaţii Happy Family - gratuit pentru copiii cu vârsta sub 12 ani -, Comunicat de presă
 Începe cea de-a şasea ediţie a caravanei Zilele Filmului Românesc, 2017, Comunicat de presă
 Zilele Filmului: Memoria Holocaustului (In Memoriam Elie Wiesel), 2017, Comunicat de presă
 Filmele LUX. 10 pentru 10 la Cinema Elvira Popescu din Bucureşti, Comunicat de presă
 Gânduri pe marginea unui interviu cu Radu Jude, Marian Rădulescu
 Toate articolele despre Articole diverse


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la cronici@liternet.ro. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer