octombrie 2005
Bond: Do you expect me to talk?
Goldfinger: No, Mr. Bond. I expect you to die.

zicea un mega villain, Auric Goldfinger (Gert Froebe) în Goldfinger (1964).
Deh, the good old days and villains...

Bang!

Iar villanii (răii) din Spidey 3 (adică Spider-Man 3, out in mai 2007) s-au anunţat oficial. Ei sunt Sandman (alias Thomas Haden Church din Sideways) şi Venom (Topher Grace din In good company). Tobey Maguire se întoarce, la fel şi iubiţica lui, Sam Raimi continuă. O să apară şi Bruce Campbell, the man with the screaming brain aka Ash, omul care i-a dat numele lui Spinne-man, ultima oară creditat Snotty Usher.

Bang! Bang!

Iar James Bond este DANIEL CRAIG, după două ziare londoneze şi Jay Leno (asta era miercuri). Ultimele ştiri le-am dat săptămâna trecută dar Bond a tot apărut în Movieland.
Persoană importantă, de, with a licence to kill!



Un sondaj arată că 71 la sută din londonezi sunt împotrivă, exact inversul celor care cred că Rolling Sones sunt prea bătrâni să mai cânte.

Bătălia finală se ducea între el şi Henry Cavill, dar Craig a învins. Pe Brosnan şi pe numeroşi challengeri - dintre care Clive Owen, cel cu cele mai mari şanse, s-a retras singur, zicând că nu are nevoie de Bond în viaţa lui. Bine că n-a ieşit Orlando Bloom, că făceam Boom. Craig are 37 de ani, a fost cool motherf#cker în Layer Cake, bad motherf#cker în Road to perdition, a înfruntat-o pe Angelina în Lara Croft, iar la lumina zilei i-a şutit-o lui Jude Law pe Sienna Miller şi a prizat cocaină cu Kate Moss. Producătorii promit că va fi Bond Begins la fel ca Batman, tot begins. Dar corect ar fi atunci ca acţiune să se întâmple la începutul anilor '50, which won't happen.

Azi, vineri 14 s-a anunţat pe bune, probabil că nu au vrut să facă anunţul într-o zi de 13, să nu fie de belea. Taman de ziua lui Roger Moore, ex 007, care împlineşte 78 de ani.



Long live the new Bond. Tanananananam. See ya pe 16 noiembrie 2006!

Bang! Bang! Bang!

În acelaşi timp Warner face un film despre viaţa lui Ian Fleming, creatorul lui 007. S-a mai făcut unul, Spymaker, The Secret Life of Ian Fleming (1990) cu băiatul lui Sean Connery, Jason (1990) şi Goldeneye (după numele proprietăţii din Jamaica a lui Fleming) , cu Charles Dance în rolul lui Fleming. în 1989, în timp ce românii luptau la revoluţie cu R mare.

Bang! Bang! Bang! Bang! Adică nu, înlocuiţi cu Bum x 4!

În altă ordine de idei s-a undă verde la Rocky 6. Care va ieşi după 30 de ani de la primul Rocky, în 1976. Stallone va avea şaizeci de ani, şi se va fi turnat şi Rambo IV. Şi eventual Poe, care pare a fi mai SF decât păreau numeralele la filmele astea acum douăzeci de ani. Care o să se lupte cu Omen 666 care se filmează la Praga pentru ca să iasă pe 6.6.06. Ouuu! Scare the living daylights outta me! Sly Bu-ma-ie!

Din Movieland, Kiss, kiss, bang, Bang!
Alin Ludu Dumbravă

PS: dacă n-aţi văzut spotul cu Loganul de pe pulafashion, n-aţi văzut nimic, Se aude că va fi maşina oficială a lui Bond în Casino Royale, că BMW nu mai dă bani şi Loganul e curios să continue campania dibace începută în Spania!

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus