noiembrie 2016
Articole diverse

motto: "... în Acest mileniu plin de absurZi... noi suntem cei dintâi!"


Cu acelaşi motto pe care îl păstrăm încă de la primele ediţii, se va derula şi în 2016 Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru al Absurdului "Eugène Ionesco". Spectacole realizate de studenţi pe care îi reuneşte aceeaşi pasiune, teatrul, vor fi prezentate în Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti în perioada 25-26 noiembrie 2016.

Prin iniţierea şi continuitatea acestui festival, Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti permite participanţilor să se cunoască, să îşi cunoască munca, să schimbe idei, să demonstreze că mişcarea de amatori nu înseamnă amatorism.


Festivalul nostru a colaborat încă de la primele ediţii cu Societatea Culturală Eugen Ionescu din Slatina care promovează opera scriitorului şi dramaturgului Eugene Ionesco îndeosebi prin realizarea anuală a manifestării "Zilele Eugen Ionescu", manifestare care adună liceeni şi personalităţi consacrate ale artei teatrale.


Două manifestări care, anual, în luna noiembrie 2016, omagiază data naşterii dramaturgului Eugène Ionesco şi care propun publicului, îndeosebi cel tânăr, un program menit să dezvolte o stare de emulaţie creatoare şi de participare efectivă a tinerei generaţii la evenimente culturale de impact .


Accesul la ambele manifestări este liber.


Program spectacole de teatru
la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti

Program Zilele Eugen Ionescu la Colegiul Naţional "Sf. Sava", Bucureşti (unde Eugen Ionescu a fost şi elev şi, ulterior, profesor)

Urmăriţi pagina web www.ccs.ro şi fiţi curent cu noutăţile pe paginile de facebook (FB/CCSBuc si FB/ccsbucuresti)!
 

Proiect realizat cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului
Organizator: Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti
Parteneri: Asociaţia Teatrul Podul
Sprijin: Universitatea Politehnică Bucureşti, SCAT Concret, Societatea Culturală "Eugen Ionescu" Slatina 
Parteneri în promovare: gratuitor.ro, studland.ro, umblat.ro, bucharestculturalevents.ro, bucurestiivechisinoi.ro, IQool.ro

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus