ianuarie 2017
Festivalul de filme făcute de adolescenţi SUPER, 2017
Până pe 1 martie 2017, tinerii pasionaţi de cinematografie se organizează în armate de regizori, în curţile liceelor, şi realizează scurtmetraje. Fie că ai făcut un scurtmetraj despre viaţa de licean în pauzele dintre ore sau că ai făcut un thriller după lăsarea întunericului, te poţi înscrie pentru participarea la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Super, un eveniment realizat integral de adolescenţi.

Dacă ai între 14 şi 19 ani şi eşti la liceu, trimite-ne filmul tău completând formularul de înscriere: http://tinyurl.com/inscrieriSuper2017. Regulamentul complet se află în formular, iar mai multe detalii despre festival găseşti la facebook.com/superadolescentii şi la superfestival.ro. Deadline: 1 martie 2017. Filmele pot fi de orice gen şi cu orice tematică!

Iar dacă nu ai regizat încă niciun film, înarmează-te cu entuziasm şi creativitate şi cu siguranţă până la primăvară îţi va veni o idee şi vei pune imediat mâna pe cameră.

"Ce găsesc captivant abia acum, student fiind la o facultate de film, la scurtmetrajele adolescenţilor debutanţi este lipsa de inhibiţii, latura aia experimentală care încalcă toate regulile prăfuite ale cinemaului. Iar festivalul de film SUPER este locul de joacă serioasă a acestor adolescenţi care nu plictisesc publicul cu detalii despre producţie, distribuţie şi alte lucruri "serioase". Ei produc filmul pur, cel făcut fără scopuri comerciale sau de a impresiona. Ei cu siguranţă iubesc cinemaul." (Călin Boto, câştigătorul Super 2016)

Super este primul şi singurul festival din România unde se proiectează filme făcute de adolescenţi. Ca în fiecare an, la Super 2017 vor avea loc, pe lângă proiecţii: ateliere, concerte, expoziţii şi cursuri de film, toate încurajând arta făcută de tineri. Festivalul propriu-zis va avea loc în mai 2017, dar evenimentele Super au loc pe tot parcursul anului. Adolescenţii Super îşi încarcă obiectivele şi luptă pentru artă şi cinema!

Pagina de Facebook Super: facebook.com/superadolescentii; Site-ul SUPER: www.superfestival.ro

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus