februarie 2017
Festivalul de Film Documentar One World România, 2017
În 2017 One World ajunge la cea de-a 10-a ediţie. După un an plin de evenimente care au atras atenţia întregii lumi, facem retrospectiva prin filme documentare şi discuţii pe măsură. Între 13 şi 19 martie 2017 la Bucureşti ne înfruntăm împreună fricile cu documentarele #OWR10.

De 10 ani suntem singurul festival care oferă publicului românesc ocazia de a explora teme de interes social prin filme. Dacă şi ţie îţi place filmul documentar la fel de mult cum ne place şi nouă, dacă crezi în puterea documentarelor de a schimba perspective şi crezi că drepturile omului nu sunt doar un concept gol, ci ceva pentru care merită să lupţi, te vrem alături de noi în echipa OWR!

Ce oferim:
 ocazia de a-ţi aduce contribuţia la schimbarea atitudinilor şi mentalităţilor spectatorilor noştri prin crearea de spaţii de dialog
experienţă lucrând alături de o echipă profesionistă, care pune tot sufletul în realizarea unicului festival de film documentar dedicat drepturilor omului din România
training specific pentru activitatea pe care o vei realiza cât şi despre drepturile omului
acces la oameni din industria filmului, incluzând regizori şi producători ai filmelor difuzate în festival
noi prieteni din echipa extinsă OWR şi ocazii multiple de a discuta lucruri importante pentru tine
bilete la festival pentru prietenii tăi

Ce vrem de la tine:
disponibilitate pe durata desfăşurării festivalului
abilitatea de a-ţi duce la bun sfârşit, cu responsabilitate sarcinile trasate de coordonatorul de voluntari
spirit de echipă şi colaborare
spirit de iniţiativă şi dorinţa de a-ţi aduce aportul pentru a te asigura că festivalul este de succes
capacitatea de a rezolva situaţii neprevăzute

Completează formularul de înscriere ca voluntar OWR 2017 până pe 10 februarie 2017. goo.gl/forms. Avem mai multe roluri pe care ţi le poţi asuma în funcţie de abilităţile şi dorinţele tale; le găseşti pe toate descrise în detaliu în formular. Vei primi un răspuns de la noi până pe 15 februarie 2017. Persoanele selectate vor fi invitate la o întâlnire de grup pentru a ne cunoaşte mai bine şi a ne asigura că într-adevăr ne potrivim să lucrăm împreună. Toţi voluntarii selectaţi vor participa la un training în care vor învăţa ce e nevoie să facă practic, în funcţie de rolul avut.
Dacă ai întrebări, te rugăm să ne scrii la [email protected].

Te aşteptăm alături de noi!

Cu drag,
Festivalul

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus