Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Anunţuri

La Happy Cinema Bucureşti evenimentele se ţin lanţ


Comunicat de presă

martie 2017
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
La Happy Cinema Bucureşti, cel mai nou cinema din oraş, selecţia de filme este completată de conţinut alternativ pentru toate gusturile. Familiile se pot bucura de teatru interactiv pentru copii, iar cei puşi pe distracţie sunt invitaţi la "Vinerea Comediei", cu show-uri demenţiale de stand up comedy. Nu lipsesc nici întâlnirile cu mari artişti la spectacole de teatru, recitaluri, sau one man show-uri cu cele mai îndrăgite vedete.
 
Ce evenimente nu trebuie să ratezi:
 
Stand-up comedy: în fiecare vineri.
Comedia Salvează România! Băieţii de la Românii au talent şi cei de la iUmor îţi aduc buna dispoziţie. E stand up comedy şi e de calitate! Nu rata Vinerea Comediei la Happy Cinema. Pe 17 martie distracţia e asigurată de Alex Serban, Tiberiu Popovici, Viorel Hutupasu.
 
Spectacol de teatru pentru copii Mica sirenă - 18 martie 2017, ora 11:30
Un spectacol de teatru vesel, cu cântec, emoţie şi farmec. Îndrăgostită de Prinţul Eric, Ariel decide să renunţe la coada de sirenă în schimbul picioarelor şi apelează la Ursula, vrăjitoarea mării care îi îndeplineşte dorinţa, însă ca plată îi cere glasul ei minunat. Se va descurca Ariel în lumea oamenilor? Va reuşi să-l cucerească pe prinţ? Dar tatăl ei, Triton, Regele Mării, cum va reacţiona? O adaptare plină de umor după o frumoasă poveste despre o sirenă micuţă pe nume Ariel, un prinţ fermecător, Ursula cea nemiloasă şi un tată cu puteri magice. Din distribuţie fac parte Magda Francu(Ariel),  Irina Enache-Sebastian (Ursula),  Cristian Rus-Triton (Eric).
 
Recital "Pianul cu poeme" - 25 martie 2017, ora 17:00 cu actriţa Daniela Nane şi pianista Ioana Maria Lupascu.  Un spectacol recital de muzica şi poezie de dragoste, pus în scenă şi reprezentat de zeci de ori în ţară şi în străinătate, pe scene importante ale teatrelor şi filarmonicilor, inclusiv la Ateneul Român

"Gigel", un One Man Show cu Gheorghe Ifrim -  2 aprilie 2017, ora 20:00
Hohotele explozive de râs, muzica, dansul, emoţia şi bucuria sensului adânc îmbrăcat în glumă deşteaptă sunt ingredientele acestui one-man show eveniment în care Gheorghe Ifrim, unul dintre cei mai iubiţi actori ai generaţiei actuale, vorbeşte despre sine, despre noi şi despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogăţit viaţa în ultima jumătate de secol.
 
Spectacolul Black & White - 6 aprilie 2017, ora 20:00
Black & White este o poveste plină de umor despre Dl. White şi Dl. Black, care se regăsesc după mulţi ani în holul unui hotel de lux de pe litoralul britanic, în extra sezon. Fiecare dintre ei doreşte să-şi petreacă un week-end liniştit cu amanta, departe de Londra, unde soţiile lor ştiu că ei sunt plecaţi pentru afaceri. Fiecare are "sistemul" lui de adulter, unul spune soţiei întotdeauna "adevarul", celălalt minte întotdeauna. Apariţia soţiilor şi ceea ce urmează demonstrează că, indiferent de "metoda" adoptată, invariabil lucrurile se complică atunci când iţi înşeli soţia. Din distribuţie fac parte Daniela Nane, Manuela Ciucur, Mihai Marinescu, Ionut Alin Ionescu.
 
Spectacol de teatru pentru copii Atelierul cu jucării - 29 aprilie 2017, ora 11:30
Mulţi se întreabă oare ce se întâmplă vara în Atelierul lui Moş Crăciun, atelierul în care elfii şi zânele construiesc jucării pentru copii. Jucăriile vor să facă grevă, crezând că nu mai sunt iubite de copii, iar elfii îşi lasă lucrul şi se aşează la plajă, la piscină. Însă Cartea are un plan care răstoarnă situaţia şi face ca toate personajele fantastice să înţeleagă în final că toţi copiii sunt buni şi ca îşi vor merita jucăriile la iarna, sub brad.
Distribuţia este formată din copii cu vârste între 5 şi 15 ani, studenţi ai Studioului Daniela Nane, copii care joacă fiecare un personaj care să i se potrivească şi care să-l pună în valoare, evident, pe măsura posibilităţilor vârstei, astfle încât spectacolul să atingă un standard ridicat de performanţă. Ei cântă cântecele ca solişti sau în cor şi construiesc coregrafic un univers plin de imagini animate şi culoare. Text: Dan Doboş; Regia: Daniela Nane; Muzica: Adrian Daminescu

Biletele se pot achiziţiona de la cinema, sau prin Cinemagia şi iabilet.ro
0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Expoziţie foto: Roland Vaczi - Unitatea mobilă, Comunicat de presă
 Mama. Eseu despre iubire - expoziţie fotografică de Cătălina Flămînzeanu, Comunicat de presă
 Festivalul Gellu Naum, ediţia I, 2016, Comunicat de presă
 Ediţie aniversară - Festivalul Internaţional de Folclor Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu, 2016, Comunicat de presă
 Peste 50 de evenimente la cea de-a zecea ediţie a Nopţii Institutelor Culturale, 2016, Comunicat de presă
 Alte articole


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la cronici@liternet.ro. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer