aprilie 2017
Festivalul Audience Award Film Festival, 2017
Între 21 şi 23 aprilie 2017, Audience Award Film Festival te invită să cânţi la Cinema Muzeul Ţăranului la o ediţie specială sing-along cu trei dintre cele mai apreciate filme musical recente: La La Land, Once, Mamma Mia!. Cea de-a doua ediţie a festivalului revine cu o selecţie de filme premiate de publicul marilor festivaluri ale lumii dar şi seri speciale de muzică la Clubul Ţăranului din capitală.

La La Land în regia lui Damien Chazelle, recompensat cu şase premii Oscar în 2017, printre care cel mai bun regizor, cea mai bună actriţă sau cea mai bună coloană sonoră, deschide seria proiecţiilor musical de la Audience Award Film Festival. Vineri, 21 aprilie 2017, de la ora 20:00, spectatorii au ocazia să vizioneze filmul cântând, pe versurile celebrei piese City of Stars care a adus filmului şi Oscarul pentru cea mai bună melodie. Recompensat cu Premiul Publicului la Festivalul de la Toronto, La La Land surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri, Mia (Emma Stone) şi Sebastian (Ryan Gosling) în încercarea lor de a-şi îndeplini visele.


Proiecţia filmului va fi urmată de un concert special Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov şi Alex Neagu, la Clubul Ţăranului, de la ora 22:00.

Unul dintre preferatele regizorului Steven Spielberg din 2007, Once, regizat de John Carney, este la rândul său deţinătorul premiului Oscar pentru cea mai bună melodie. Piesa Falling Slowly a fost scrisă, compusă şi interpretată de Glen Hansard şi Marketa Irglova, protagoniştii filmului care ar putea fi considerat cel mai bun film muzical al generaţiei noastre după cum aprecia Michael Phillips de la Chicago Tribune. Once a câştigat Premiul publicului la Sundance şi la Festivalul de la Dublin şi va fi proiectat la Audience Award Film Festival pe 22 aprilie 2017, de la ora 20:00. Shannon Ceili Band şi invitaţii Ştefan Orheanu şi trupa Irish Way continuă seara irlandeză, de la ora 21:30, la Clubul Ţăranului, cu muzică şi dansuri tradiţionale.


Duminică seara, publicul va putea cânta Honey, Honey, Dancing Queen, Voulez-Vous sau alte piese celebre ale trupei ABBA, alături de personajele interpretate de Meryl Streep şi Pierce Brosnan, la proiecţia sing-along Mamma Mia!. ABBA-solutely fabulous scria Daily Mail despre filmul care a fost recompensat cu premiul publicului la People's Choice Awards, 2009 şi nominalizat la Globurile de Aur. Filmul este programat pe 23 aprilie 2017 de la ora 20:00 şi va fi urmat de un Karaoke Party cu melodii celebre din filme, la Clubul Ţăranului, de la ora 22:00.


Biletele la filme pot fi achiziţionate la Cinema Muzeul Ţăranului, pe Eventbook.ro şi în reţeaua Eventbook. Preţul unui bilet este de 10 RON.

Concerte:

21 aprilie 2017, ora 22:00 - Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov şi Alex Neagu
Promoţie Early Bird doar între 7 - 17 aprilie 2017:
Cumperi un bilet la orice film din Audience Award Film Festival şi ai acces la un bilet cu preţ special - 20 RON - la Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov şi Alex Neagu! Promoţia este valabilă doar pe eventbook.ro şi la sediul Eventbook. După perioada promoţiei, preţul unui bilet la acest concert este de 40 RON.

22 aprilie 2017, ora 21:30 - Shannon Ceili Band. Invitaţii Ştefan Orheanu şi trupa Irish Way
Preţ bilet: 20 RON. Biletele pot fi achiziţionate pe Eventbook.ro şi în reţeaua Eventbook.

23 aprilie 2017: Karaoke Party. Intrare liberă în limita locurilor disponibile.

Audience Award Film Festival este organizat de Voodoo Films şi Asociaţia Cinemascop şi este realizat cu sprijinul Catena, IQOS şi al Institutului Cultural Român. Parteneri: Cinema Muzeul Ţăranului, Muzeul Ţăranului Român, Clubul Ţăranului, Swedish Film Institute, Freeman Entertainment, RoImage, Independenţa Film, Asociaţia Irish Way, Shannon Ceili Band.
Parteneri media: Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziare.com, Zile şi Nopţi, Cinemagia, LiterNet, Ziarul Metropolis, All About Romanian Cinema, Umblat.ro.
La La Land este distribuit în România de Freeman Entertainment iar Once şi Mamma Mia! de RoImage.
Mai multe informaţii pe filmedefestival.ro/audience-award-ff/

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus