Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Anunţuri  Sageata  Articole diverse

Happy Cinema introduce vizionări speciale de film pentru părinţii cu bebeluşi!


Comunicat de presă

iunie 2017
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
De cele mai multe ori, părinţii plănuiesc cu mare grijă prima vizită la cinema a copilului. Aleg cu grijă filmul şi aleg şi momentul potrivit, cel mai des atunci când cel mic are 3 sau 4 ani. Dar de ce să nu te bucuri de film împreună cu cel mic şi până la această vârstă?
Happy Cinema Bucureşti organizează din luna iunie o secţiune specială în programul de filme: vizionări dedicate mămicilor şi tăticilor cu bebeluşi!  În cadrul acestui program, părinţii se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în condiţii speciale: sonorul filmului va fi diminunat, iar în sală luminile nu vor fi complet stinse, pentru ca bebeluşii să nu se sperie, iar la început nu vor rula trailere şi reclame.  Atmosfera prietenoasă şi calmă din cinema îi va face pe noii părinţi să scape de stres şi să se relaxeze la cinema.  Prima vizionare va avea loc pe 17 iunie, ora 12:00, cu filmul Rough Night, o comedie cu Scarlett Johansson.
"Am considerat că este oportun să oferim şansa părinţilor cu bebeluşi să se bucure de experienţa mersului la cinema fără teamă că alţi spectatori vor fi deranjaţi. În plus, părinţii pot petrece un timp de calitate împreună cu bebeluşii şi nu trebuie să caute bonă ca să meargă la film. Dorim să susţinem şi socializarea mămicilor şi tăticilor şi să le oferim ocazia de a vedea şi discuta despre cele mai noi premiere" declară Diana Cercel, marketing manager Happy Cinema.
Happy Cinema face familiile fericite!
Vizionările sunt organizate în parteneriat cu Asociaţia SAMAS Sănătate pentru Mame si Sugari.
HAPPYCINEMA® Bucureşti se află în incinta Liberty Center,  la 10 minute de Piaţa Unirii pe Şoseaua Progresului 151-171, Sector 5.
Mai multe informaţii: https://www.happycinema.ro/
0 comentarii

Spacer Spacer