Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Anunţuri  Sageata  Articole diverse

Twelfth Night, o producţie The Royal Shakespeare Company la Happy Cinema Bucureşti


Comunicat de presă

februarie 2018
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Happy Cinema difuzează în curând întreaga stagiune The Royal Shakespeare Company 2018, formată din 4 spectacole: A douăsprezecea noapte, Romeo şi Julieta, Nevestele vesele din Windsor şi Macbeth.

Deschidem stagiunea The Royal Shakespeare Company cu Twelfth Night, spectacol care va fi proiectat sâmbătă, 3 martie 2018, de la ora 16:00. Twelfth Night este povestea unei iubiri neîmpărtăşite - amuzantă, dar în acelaşi timp sfâşietoare. O pereche de gemeni este despărţită de un naufragiu, iar cei doi fraţi, Viola şi Sebastian, sunt nevoiţi să-şi poarte singuri de grijă pe un teritoriu străin.

SPECTACOLUL ESTE DIFUZAT ÎN VERSIUNEA ORIGINALĂ, FĂRĂ SUBTITRĂRI.

Christopher Luscombe, actor şi  regizor al unor spectacole apreciate de publicaţii ca The Daily Telegraph, se întoarce la Royal Shakespeare Company pentru a aborda cea mai importantă comedie a lui Shakespeare, o interpretare sclipitoare şi dulce-amăruie a "vicisitudinilor soartei", cu Kara Tointon şi Adrian Edmonson.

The Royal Shakespeare Company este o organizaţie prestigioasă care îşi are reşedinţa în Stratford-upon-Avon şi scoate peste 20 de producţii anual, reunind numeroşi regizori şi actori de seamă.

Costul biletului este de 26 de lei şi poate fi achiziţionat de la Happy Cinema Bucureşti în Liberty Center sau online de la www.happycinema.ro.

Durata aproximativă a spectacolului este de 3 ore.

Happy Cinema  Bucureşti se află pe Şoseaua Progresului 151-171, Sector, 5, Bucureşti (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Mai multe informaţii puteţi găsi la: https://www.happycinema.ro/https://www.happycinema.ro/
0 comentarii

Spacer Spacer