Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Anunţuri  Sageata  Articole diverse

Stagiunea Oscar Wilde se vede pe marele ecran la Happy Cinema


Comunicat de presă

februarie 2018
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Actriţele multi-premiate Eve Best şi Anne Reid joacă în A Woman of No Importance, o nouă producţie a comediei lui Oscar Wilde, pusă în scenă în stil clasic la Vaudeville Theatre Londra şi difuzată pe marele ecran la Happy Cinema Bucureşti. Piesa este regizată de Dominic Dromgoole, fost director artistic al The Shakespeare Globe, cu o experienţă vastă în producţii de epocă.

Jucată pentru prima dată în 1893, această piesă îmbină un fir narativ ibsenian cu replici de o inteligenţă sclipitoare, care satirizează aristocraţia conservatoare a epocii Victoriene. Doamna Arbuthnot a reuşit să-şi protejeze fiul pentru multă vreme de un trecut nefericit, dar când acesta este angajat chiar de tatăl pe care nu îl cunoaşte, situaţia scapă de sub control. A Woman of No Importance a promovat vocea auctorială proaspătă a lui Oscar Wilde, iar subiectele lui care abordează tabu-urile sociale rămân relevante şi astăzi.

A Woman of No Importance face parte dintr-o serie de patru spectacole care se vor juca la Vaudeville Theatre din Londra în 2018, bazate pe mult îndrăgitele piese de teatru ale lui Oscar Wilde, şi care vor fi difuzate la Happy Cinema Bucureşti după cum urmează: Lady Windermere's Fan (19 mai 2018), An Ideal Husband (14 iulie 2018) şi The Importance of Being Earnest (17 noiembrie 2018).

SPECTACOLUL ESTE DIFUZAT ÎN VERSIUNE ORIGINALĂ CU SUBTITRĂRI ÎN LIMBA ENGLEZĂ.

Costul biletului este de 26 de lei şi poate fi achiziţionat de la Happy Cinema Bucureşti în Liberty Center sau online de la happycinema.ro.


Autor Oscar Wilde
Regizor Dominic Dromgoole
Scenograf Jonathan Fensome
Durată: 155 minute (Intro: 5 minute, Actele 1 & 2: 65 minute, Pauză: 15 minute, Actele 3 & 4: 70 minute)
Distribuţie:
Mrs Arbuthnot - Eve Best
Lady Hunstanton - Anne Reid
Lady Caroline Pontefract - Eleanor Bron
Hester Worsley - Crystal Clarke
Mrs Allonby - Emma Fielding
Lord Illingworth - Dominic Rowan
Gerald Arbuthnot - Harry Lister Smith
Reverend Daubeny - William Gaunt

Happy Cinema Bucureşti se află pe Şoseaua Progresului 151-171, Sector 5, Bucureşti (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Mai multe informaţii puteţi găsi la: happycinema.ro sau pe pagina de Facebook!
0 comentarii

Spacer Spacer