Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Anunţuri  Sageata  Articole diverse

La final de martie, Hans Zimmer Live în Praga pe marele ecran de la Happy Cinema


Comunicat de presă

martie 2018
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Un concert energic al unuia dintre cei mai cunoscuţi compozitori de muzică de film se vede la Happy Cinema pe 25 martie 2018 de la ora 18:00

Show-ul din Praga face parte din cel mai recent turneu european al lui Zimmer şi s-a bucurat de un success de public enorm în capitala Cehiei. Compozitorul se desfăşoară pe scenă împreună cu alţi 72 de muzicieni ce formează un cor, alături de o orchestră simfonică, de excelentul său backing band ce îl include pe Johnny Marr (The Smiths) şi de mulţi alţi prieteni şi colaboratori apropiaţi ai săi.

Preţ bilet: 26 lei
Durata spectacolului: 2 ore şi 19 min


Spectacolul susţinut în faţa unei mulţimi de 17.000 de persoane reuneşte cele mai faimoase melodii din cariera  lui Zimmer, un muzician câştigător de Oscar. Complexitatea muzicii este dublată de cea a spectacolului de lumini şi de calitatea producţiei audio. De la Piraţii din Caraibe la The DaVinci Code sau The Dark Knight, cariera lui Zimmer s-a intersectat foarte des cu cele mai de succes producţii cinematografice ale unor regizori precum Ridley Scott, Michael Bay şi Christopher Nolan - alături de care a lucrat pentru recentul Dunkirk. Acest concert oferă fanilor muzicii de film ocazia perfectă de a-l vedea pe compozitor în elementul lui, într-un show realizat la cea mai înaltă calitate.

Printre melodiile interpretate în cadrul Hans Zimmer Live în Praga se numără temele muzicale din: Gladiatorul, Interstellar, Codul lui da Vinci, Piraţii din Caraibe, Sherlock Holmes, Trilogia The Dark Knight, Regele Leu, Rain Man, Driving Miss Daisy şi multe altele.
Happy Cinema  Bucureşti se află pe Şoseaua Progresului 151-171, Sector 5, Bucureşti (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Mai multe informaţii puteţi găsi la: https://www.happycinema.ro/ sau pe pagina de Facebook!
0 comentarii

Spacer Spacer