februarie 2019
Articole diverse
Data limită de înscriere: 6 martie 2019
Prezentare şi vot: 13 martie 2019
La Reactor de creaţie şi experiment, Cluj-Napoca
 
În luna martie, Reactor îşi invită spectatorii să aleagă următorul spectacol pe care îl va produce! Publicul va avea ocazia să voteze una din cele cinci propuneri dezvoltate de către cinci echipe diferite, formate din regizori, dramaturgi şi actori.

Aceasta este prima etapă a proiectului Work in Progress, al cărui scop este testarea unui alt mod de a concepe un program cultural, prin stimularea creatorilor să iasă din zone de confort şi printr-o relaţie mult mai activă cu publicul, invitat să participe la procesul de selecţie a produselor culturale care îi sunt adresate. Cele cinci echipe formate din regizori, actori şi dramaturgi, au fost susţinute în conturarea proiectelor proprii de către regizorul Cristian Theodor Popescu.

Prezentarea va avea loc în data de 13 martie 2019, de la ora 17 şi de la ora 20, timp în care cele cinci echipe artistice vor prezenta primele 15 minute din cinci spectacole diferite. La final, publicul va fi invitat să voteze propunerea preferată. Pentru înscriere, persoanele doritoare sunt rugate să completeze formularul de aici: http://bit.ly/2E6t0Al  până cel târziu în 6 martie 2019.

Propunerea care va primi cele mai multe voturi va fi dezvoltată într-un spectacol care va avea premiera în luna iunie. Proiectul Work in Progress mai cuprinde o stagiune de spectacole şi o deplasare la Bucureşti a noii producţii, la spaţiul Centrului de Teatru Educaţional Replika.

Work in Progress este un proiect cultural co-finanţat de AFCN - Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.
 
Mai multe detalii despre programul Reactor puteţi găsi pe www.facebook.com/ReactorCluj sau pe site-ul www.reactor-cluj.com.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus