martie 2019
Articole diverse
Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul de Animaţie Ţăndărică, organizează în luna aprilie 2019 cea de-a 5-a ediţie a Festivalului "Ţăndărică Altfel", un maraton al evenimentelor culturale, sociale şi educative, dedicate celor mici.

Programul festivalului va cuprinde, pe lângă foarte multe spectacole, atelierele de jocuri teatrale şi construcţie de marionete care îi introduc pe copii în culisele teatrului, oferindu-le ocazia să vadă ce paşi trebuie urmaţi pentru a realiza un spectacol de animaţie.

Ne dorim ca tânăra generaţie să aibă toate informaţiile necesare pentru a se dezvolta armonios, intelectual, emoţional, social şi civic aşa că partenerii festivalului vor oferi, într-o manieră prietenoasă, atât copiilor, cât şi părinţilor soluţii, răspunsuri, informaţii cheie de comportament corect în situaţii critice în cadrul următoarelor sesiuni de informare şi comportament preventiv:
Copilăria în siguranţă - Întâlnire cu Inspectoratul General al Poliţiei Române
Micul salvator - Întâlnire cu SMURD - Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare
Prietenul meu, pompierul - Întâlnire cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă
Copii şi părinţi în lumea lui "NU VREAU" - întâlnire cu psiholog Monica Dinulescu
Terapie cu animale - prietenul cel mai bun al unui copil - Prezintă Alexandra Micu şi căţelul Carol.

"Ţăndărică Altfel" este un festival de informare, creativitate şi educaţie prin artă şi se desfăşoară în luna aprilie 2019 la Teatrul de Animaţie Ţăndărică.




#festival #TandaricaAltfel #altfeldescoala #puppet

Pentru mai multe detalii:
Website: www.teatrultandarica.ro
Facebook: www.facebook.com/teatrultandarica

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus