septembrie 2019
După o participare importantă în cadrul Festivalului Internaţional "George Enescu", Orchestrele şi Corurile Radio România îşi redeschid vineri, 11 octombrie 2019, noua stagiune la Sala Radio, cea mai mare sală de concerte simfonice din România, dotată cu cea mai mare orgă din sud-estul Europei.
Pentru a fi siguri că nu pierdeţi importante evenimente muzicale ale toamnei, vă propunem, începând din 3 septembrie 2019, noile abonamente pentru perioada octombrie-decembrie 2019 a stagiunii de concerte de la Sala Radio.

Concertul inaugural al noii stagiuni, susţinut de Orchestra Naţională Radio, îi va avea ca invitaţi speciali pe dirijorul german Christian Reif - aplaudat recent la pupitrul Orchestrei Simfonice de Tineret din San Francisco - şi pianistul român Matei Varga, laureat al Concursului Internaţional "George Enescu". Cariera muzicianului român include evenimente prezentate în cele mai mari săli de concerte din lume, precum Carnegie Hall (New York), Konzerthaus (Berlin), Auditorium du Louvre (Paris), National Center for Performing Arts (Beijing), Palau de la Música (Barcelona).

Orchestra de Cameră Radio îşi va deschide şi ea noua stagiune cu doi artişti de marcă: dirijorul Ladislau Horvath - concertmaestru al prestigioasei orchestre italiene Maggio Musicale Fiorentino şi violonistul Alexandru Tomescu, care interpretează pe celebra vioară Stradivarius Elder-Voicu.

Pe afişele primelor trei luni de stagiune, veţi regăsi şi alţi mari muzicieni de renume internaţional: dirijorii Ryan Bancroft (S.U.A), Naoto Otomo (Japonia), Pedro Carneiro (Portugalia), Gerd Schaller (Germania), Nayden Todorov (Bulgaria), Nicolae Moldoveanu, Ciprian Marinescu, Cristian Oroşanu (România), alături de soliştii: Ioana Cristina Goicea - vioară, Beata Bilinska (Polonia), Horia Mihail, Cadmiel Boţac, Sînziana Mircea - pian, Răzvan Suma şi Marin Cazacu - violoncel.


Stagiunea de concerte de la Sala Radio va continua cu o paletă variată de evenimente, de la concerte simfonice sau recitaluri camerale propuse de Orchestra Naţională Radio şi Orchestra de Cameră Radio, la concerte de jazz, pop, blues ale Big Band-ului Radio, concertele folclorice ale Orchestrei de Muzică Populară, concertele Corului de Copii Radio şi ale Corului Academic Radio etc.

Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultaţi secţiunea de program de pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru cele 3 luni vor intra la vânzare începând din data de 10 septembrie 2019.

Preţurile la abonamente:

Abonamente de acces:
categoria I - 300 lei
categoria a II-a - 240 lei
categoria a III-a - 168 lei

Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)
categoria I redus - 180 lei
categoria a II-a redus - 144 lei

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00. Programul este: marţi-vineri: 13:00-19:00; sâmbătă-duminică: închis (cu excepţia zilelor în care sunt programate concerte, când programul este 13:00-19:00).

Biletele şi abonamentele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la casa de bilete a Sălii Radio. Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus