martie 2020
Spectacolele unteatru programate în următoarea perioadă nu vor fi suspendate. Spectatorii care şi-au cumpărat deja bilete şi iubitorii de teatru din întreaga ţară vor putea urmări spectacolele din luna martie de pe orice dispozitiv, prin intermediul transmisiunilor live. Detaliile tehnice vor fi publicate în următoarele ore pe pagina de Facebook unteatru.

În urma deciziilor oficiale comunicate de Primarul General luni, pe 9 martie, valabile pe teritoriul Municipiului Bucureşti, echipa unteatru a decis să regândească activitatea din luna martie. Deşi nu se numără printre instituţiile culturale administrate de Primăria Generală a Capitalei, unteatru respectă decizia oficialilor şi recomandările Comitetului Naţional de Urgenţă. Avem încredere că măsurile impuse de conducerea administraţiei locale se bazează pe informaţii reale şi nu suntem în măsură să punem la îndoială pericolul identificat de organele abilitate.

Este de datoria noastră să ne protejăm spectatorii, aşa cum suntem datori să îi susţinem în continuare pe artiştii independenţi. unteatru se susţine din şi prin vânzarea de bilete, motiv pentru care este necesar să găsim soluţii pentru a putea continua.

Având în vedere misiunea unteatru, aceea de a oferi artiştilor din lumea teatrului un spaţiu de creaţie liber, dar şi de a îmbogăţi oferta culturală, oferind publicului şansa de a urmări zilnic producţii de calitate, teatrul independent îşi va continua activitatea, fără a pune în pericol siguranţa spectatorilor. Aceştia vor putea cumpăra în continuare bilete la evenimentele unteatru, în baza cărora vor beneficia de acces la transmisiunea live a spectacolului dorit.

unteatru recomandă tuturor spectatorilor care şi-au achiziţionat deja bilete la reprezentaţiile din luna martie să urmărească evoluţia proiectului pe site-ul unteatru şi pe pagina de Facebook pentru mai multe informaţii de ordin tehnic.

Biletele care asigură acces la transmisiunile live sunt disponibile pe www.mySTAGE.ro.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus