martie 2020
În această perioadă în care, stând în casă, contribuim semnificativ la reducerea riscurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus şi de răspândire accelerată a acestuia în comunitate, suntem toţi provocaţi să ne învingem plictiseala şi să căutăm variante cât mai plăcute de a ne umple timpul, pe al nostru, dar mai ales pe cel al copiilor. De aceea, Teatrul Andrei Mureşanu a decis să vină în ajutorul iubitorilor de teatru cu un program special, conceput pentru aceste zile greu de suportat.

Astfel, începând de luni, 23 martie 2020, pe pagina de Facebook a Teatrului Andrei Mureşanu (https://www.facebook.com/teatrulandreimuresanu/), vor putea fi urmărite filmări ale spectacolelor din repertoriul acestuia, care se vor difuza în regim de live, de la o anumită oră, şi nu vor rămâne postate. În felul acesta, echipa TAM va ajuta publicul să îşi menţină obiceiul de a include spectacolele de teatru în programul său şi să uite de neplăcuta şi nedorita izolare.

În programul acestei săptămâni sunt incluse atât spectacole pentru copii, cât şi spectacole pentru adulţi. După ce luni dimineaţă copiii au putut urmări Frumoasa din pădurea adormită, seara, de la ora 19:00 părinţii vor putea viziona Despre oameni şi cartofi, regia Radu Afrim.


În continuare, săptămâna va aduce publicului interesat următoarele spectacole:

Marţi, 24 martie 2020:
Ora 11:00 - Doi galbeni, regia Mirela Bucur
Ora 19:00 - O noapte furtunoasă, regia Cristian Ban

Miercuri, 25 martie 2020:
Ora 11:00 - Mateiaş gâscarul, regia Mirela Bucur
Ora 19:00 - True West, regia Vlad Massaci

Joi, 26 martie 2020:
Ora 11:00 - Commedia dell Arte, un spectacol realizat de actriţa Fatma Mohamed
Ora 19:00 - 7, regia Sebastian Marina

Vineri, 27 martie 2020:
Ora 11:00 - Leul Ra, un musical de Marius Popa şi Cezar Ghioca
Ora 19:00 - Dragonul de aur, regia Catinca Drăgănescu

Sâmbătă, 28 martie 2020:
Ora 11:00 - Mâinile cuvintelor, spectacol de poezie realizat de Camelia Paraschiv Katai
Ora 19:00 - Şi liniştea are puls, regia Horia Suru

Duminică, 29 martie 2020:
Ora 11:00 - Casa din palme, spectacol de poezie realizat de Camelia Paraschiv Katai
Ora 19:00 - Nu chiar 1918, regia Cristian Ban

Iniţiativa TAM va continua pe toată durata restricţiilor impuse de autorităţi. Programul va fi mereu altul şi merită urmărit. O parte din spectacolele de săptămâna aceasta se vor regăsi şi în programul din săptămânile următoare, dar cu siguranţă vor fi incluse şi alte spectacole din repertoriul TAM. Aşadar, rămâneţi acasă, fiţi sănătoşi şi bucuraţi-vă de frumos!

Cu bine,
Echipa TAM

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus