martie 2020
Teatrul Naţional din Timişoara aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul său minunat în serile de spectacol. Cu multă emoţie ne pregătim pentru serile magice în care ne vom întâlni din nou faţă în faţă, pe scenele şi în sălile de spectacol ale Teatrului Naţional. Până atunci, începând de azi vă dăm întâlnire la dumneavoastră acasă! De astăzi, 25 martie 2020, vă invităm să transformaţi fotoliul în scaun de spectator în fiecare miercuri, vineri şi duminică de la ora 20:00.

Toate spectacolele vor fi disponibile pe canalul YouTube al Teatrului Naţional din Timişoara din 25 martie 2020, ora 20:00, până vineri 1 mai 2020; spectacolele pot fi accesate de pe site-ul nostru, www.tntimisoara.com, cât şi de pe conturile de Facebook, Instagram şi Twittter ale Teatrului Naţional.

Începem seria "Întâlniri la voi acasă" cu unul dintre cele mai atrăgătoare titluri din repertoriul Teatrului Naţional, Sunt o babă comunistă, pe un scenariu de Călin Ciobotari după romanul lui Dan Lungu. Dincolo de hohotul de râs, de muzică şi de lumină, această comedie plină de energie pune în discuţie dilema de viaţă a unei generaţii întregi şi oferă un moment de reală comunicare pe o temă a trecutului care pare să modeleze încă prezentul. Alături de cei doi protagonişti interpretaţi de Claudia Ieremia şi Ion Rizea, din distribuţie fac parte Matei Chioariu, Roberta Popa, Doru Iosif, Călin Stanciu jr., Alecu Reus, Cristian Szekeres, Ana Maria Cojocaru, Iuliana Crăescu, Romeo Ioan, Ionuţ Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi şi Marin Lupanciuc.
Regia artistică este semnată de Antonella Cornici, scenografia de Inocenţiu Ieremia, coregrafia de Victoria Bucun; conceptul video de Andrei Cozlac, iar cel sonor de Sebastian Hamburger.

Vă oferim înregistrarea premierei spectacolului din 3 noiembrie 2019, evenimentul care a deschis FEST - FDR2019. La finalul spectacolului, puteţi urmări şi discuţia dintre creatorii spectacolului, inclusiv autorul, şi publicul din seara respectivă.

Pe curând, prieteni dragi, la voi acasă!

Fotografii: Adrian Pîclişan / TNTm


0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus