mai 2020
Astra Film Cinema
Vineri, 8 mai 2020, de la ora 18:00, filmul Changa Revisited, în regia lui Peter Biella şi Leonard Kammerling, va fi difuzat pe Astra Film Online.

Filmul spune în alb-negru povestea unei comunităţi ce trece prin criza migraţiei dintr-un colţ îndepărtat de lume, observând de-a lungul a 30 de ani schimbările turbulente prin care este nevoită să treacă o familie de Maasai.

În Tanzania, păstorii Maasai au fost forţaţi de guvern să renunţe la stilul lor de viaţă tradiţional şi să trăiască în aşezări permanente. Descoperim în mod intim sensul precarităţii vieţii de aici redat de: îmbolnăvirea turmelor de vaci, răspândirea alcoolismului în rândul bărbaţilor, creşterea sărăciei, intensificarea violenţei domestice şi accesul redus al copiilor la educaţie.

Changa Revisited, în regia lui Peter Biella şi a lui Leonard Kammerling, a câştigat premiul pentru Cel mai bun documentar în competiţia internaţională la cea de-a XXIII-a ediţie a Festivului Internaţional Astra Film, în 2016.
 
Astra Film Online va difuza în weekend filmele: Tatăl meu, Imre şi Baloane de curcubeu.
 
Fiţi la curent cu întreg programul filmelor pe site-ul https://www.astrafilm.ro/online şi pe paginile noaste de Facebook.
 
Rămâneţi conectaţi la Astra Film Online.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus