octombrie 2006
Săptămâna trecută la Tavern On The Green, faimosul restaurant din Central Park, locul unde se întâlnesc celebrităţile din lumea artei şi politicii, a avut loc decernarea unor premii speciale pentru întreaga activitate, Tony Honors, unor personalităţi din lumea teatrului.

Printre ele, a fost onorată şi Ellen Stewart, directoarea celebrului teatru de avangardă La Mama. Au fost prezenţi, printre alţi colaboratori proeminenţi ai teatrului La Mama, Sam Shepard şi Andrei Şerban, care au vorbit despre ce a însemnat Ellen Stewart în viaţa lor. În fotografie împreună cu Ellen şi Şerban se află Tom O'Horgan, regizor care a semnat pe Broadway Hair, Jesus Christ Superstar şi care a debutat la La Mama.

Premiile "Tony Honors" pentru excelenţă în teatru au fost create în 1990 şi sunt acordate anual către instituţii sau persoane care şi-au dovedit contribuţia importantă la dezvoltarea teatrului, dar care nu se încadrează la nici una dintre clasicele categorii ale premiilor Tony.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus