Eddie's site / ianuarie 2007
Crank
În sfârşit un film!

Îl ştii pe Jason Statham? Sigur că-l ştii! L-ai văzut în Lock, Stock and Two Smoking Barrels, în Transporter şi (ambele), în Mean Machine, Italian Job, Collateral, Cellular, Revolver, Pink Panther şi mai ales în minunatul Snatch ("Are you Turkish?" / "Well, I'm not fuckin' Greek now, am I?"). E un actor de cinci stele, ma' man, de cinci stele, if u know what I mean!

Care-i treaba cu Crank? Un asasin de profesie (Statham) e injectat de nişte bulangii cu nuş'ce rahat chinezesc, o substanţă care îl ucide în maxim o oră dacă nu-şi menţine ridicat nivelul adrenalinei. Asta e pe scurt. Pe lung, tipul face tot ce-i stă în putinţă ca să trăiască: împuşcă, fură, devastează, întoarce oraşul pe dos, face sex în public şi bungee jumping fără bungee.

Filmul e cool de la un capăt la altul, incluzând filmările, personajele, ritmul şi bullshit-ul de story pe care ţi-l bagă pe gât. Are iz de Guy Ritchie, dar e făcut de doi regizori de care cu greu ai auzit, dar care merită pomeniţi: Mark Neveldine şi Brian Taylor.

Vrei adrenalină (humour included)? Urmăreşte-l pe pshihopat. Crank


Vezi trailerul filmului Crank:

Regia: Mark Neveldine, Brian Taylor Cu: Jason Statham, Amy Smart, Efren Ramirez, Jose Pablo Cantillo, Dwight Yoakam

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus