ianuarie 2007
Articole diverse
De luni, 15 ianuarie 2006, în fiecare luni şi marţi la orele 14 şi 16, tradiţionalii spectatori ai Operei Comice pentru Copii sunt aşteptaţi la Sala Mică a Palatului Copiilor din Bucureşti pentru a admira superbul balet de buzunar Don Quijote pe muzica lui Ludwig Minkus.

Deşi nu este o premieră - acestea urmând să aibă loc în februarie şi martie - Don Quijote nu s-a mai jucat de trei stagiuni, aşa că are toate şansele să atragă noi generaţii de spectatori. Regia este semnată de Mihai Babuşka, scenografia de Viorica Petrovici, asistent de regie fiind Cătălin Caracaş, care de altfel susţine şi rolul titular de caracter al lui Don Quijote. În celelalte roluri îi putem urmări pe Oana Popescu (Kitri), Vicenţiu Popescu (Basil), Oana Bădănoiu (Sancho Panza) - un alt rol de caracter, de această dată în travesti - Cristina Mitu, Georgiana Stroe, Bianca Fota şi Valentino Tiron.

Premierele stagiunii au intrat deja "pe ultima sută de metri", ele urmând să fie musicalul Piatra din casă în februarie şi baletul de buzunar Oblio în martie.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus