ianuarie 2007
Împlinirea a 155 de ani de la naşterea lui I.L. Caragiale poate fi un pretext foarte bun pentru a ne aduce aminte de Caragiale.

La Radio România Cultural începem de dimineaţă, când unii dintre dumneavoastră nici nu v-aţi trezit bine, marţi, 30 ianuarie 2007, de la ora 5, când puteţi asculta dacă nu aveţi altceva mai bun de făcut, biografia unei capodopere. "I.L. Caragiale: O scrisoare pierdută", un scenariu radiofonic de Valentin Silvestru. Mai pe seară, vă invităm să urmăriţi biografia altei capodopere caragialiene, un scenariu radiofonic de Ion Cazaban "I. L. Caragiale: O noapte furtunoasă".

Duminică, 4 februarie 2007, sub egida Teatrului Naţional Radiofonic Radio România Cultural vă invită la o premieră cu noua producţie O noapte furtunoasă semnată de regizorul Gavriil Pinte. În distribuţie îi veţi descoperi pe Mihai Constantin, Alexandru Bindea, Emilia Popescu, George Ivaşcu şi nu numai. Înainte de a o asculta pe post, dacă sunteţi foarte curioşi puteţi să o auziţi în avanpremieră la barul Hotelului Majestic luni, 29 ianuarie 2007 de la ora 11, în cadrul proiectului "Ne auzim la Majestic".



În sfârşit, marţi 6 februarie 2007, de la ora 19, Radio România Cultural va difuza înregistrarea spectacolului S-o mai schimba ceva, nene Iancule? ce va avea loc în seara de 30 ianuarie în Studioul «Alfred Alessandrescu» al Radiodifuziunii. La întrebarea din titlu răspund actorii Rodica Mandache şi Eusebiu Ştefănescu, cărora li se alătură violonistul Grigore Marin şi studenţii la actorie Meda Victor, Alex Bogdan, Silvia Pop, Raluca Vermeşan, Dan Cernat, Andrei Dobrin, într-un scenariu de Rodica Mandache, în regia Dianei Mihailopol, realizator Răzvan Dolea.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus