aprilie 2007
Punctum iese în faţă cu o revistă cu totul specială, o revistă în care proiectele fotografice cu substanţă îşi găsesc un loc potrivit.

Publicaţia se adresează în special celor pretenţioşi, care înţeleg că fotografia înseamnă viaţă, cunoaştere şi înţelegere, mai mult decât o simplă imagine cu valenţe estetice. Veţi descoperi o revistă cu mult sens, făcută de oameni atenţi la detalii: Tudor Mavrodin, Dragoş Lumpan, Cosmin Bumbuţ, Gicu Şerban şi alţii.

În al doilea număr al proiectului, deocamdată în format electronic, veţi găsi o incursiune în obiceiurile de Anul Nou din Moldova şi Bucovina, interviuri - bogat ilustrate - cu Eugenio Recuenco şi Jody Ake, un articol despre imaginea digitală semnat de Tudor Mavrodin şi o continuare a clişeelor lui Andrei Pandele. Şi, ca bonus, un interesant grupaj realizat de Gicu Şerban cu fotografiile de înainte şi după o fotografie reuşită ale unora din cei mai cunoscuţi fotografi români (iar dacă nu înţelegeţi despre ce e vorba e pe de o parte pentru că eu nu am ştiut să explic, iar pe de altă parte pentru că trebuie să vedeţi voi înşivă despre ce e vorba. În definitiv e vorba de fotografii, nu de cuvinte)

Acest al doilea număr îl puteţi descărca gratuit de la adresa http://www.punctum.ro/punctum.

1 comentariu

  • Concurs Absolut
    [membru], 05.04.2007, 10:35

    Am vazut un concurs Absolut in Bulgaria. Super tare! Trebuie sa gasesti forma sticlei Absolut si sa o fotografiezi. Probabil vor face si in Romania. Stie cineva ceva?

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus