august 2001
Get Over It
Get Over It / Sedus şi abandonat abordează în mod comic o problemă romantică ce preocupă omenirea încă de la primul caz de despărţire între doi îndrăgostiţi: cum poate supravieţui un băiat într-o lume în care fostele prietene continuă să existe şi să-l atragă?

Berke Landers (Ben Foster) credea că ultimul an de liceu merge ca pe roate. Se întâlnea cu fata perfectă, Allison (Melissa Sagemiller), fata de care era îndrăgostit de când erau amândoi în scutece. Păreau că trăiesc iubirea perfectă, erau chintesenţa oricărui cuplu de liceeni. Pentru prima dată în viaţa lui Berke, totul părea perfect dar, din păcate, impresia lui era total greşită. Pentru Berke, era ceva în genul Antoniu şi Cleopatra, Hepburn şi Tracy, Romeo şi Julieta. Dar pentru Allison, era mai degrabă sfârşitul.

Acum Allison se întâlneşte cu cel mai tare tip din liceu, Striker (Shane West), care face parte şi dintr-o trupă muzicală de succes, iar Berke se învârte de colo-colo fără scop, şocat şi deznădăjduit. După cum ştie oricine a avut vreo dezamăgire în dragoste, o inimă frântă nu se reface cu una, cu două. Aşadar, e vreo speranţă ca Berke să-şi revină? Prietenii lui nu mai ştiu ce să facă pentru a stopa obsesia lui Berke pentru Allison. Dar exact persoana la care toată lumea se aşteaptă cel mai puţin, Kelly (Kirsten Dunst), sora mai mică a prietenului cel mai bun al lui Berke, ar putea fi cea care să îl ajute să treacă peste acest hop.


Get Over It, SUA, 2000, durata: 90 minute

Regia: Tommy O'Haver
Producători: Paul Feldsher, Michael Burns, Marc Butan
Scenariul: R. Lee Fleming
Imaginea: Maryse Alberti
Distribuţia: Kirsten Dunst, Ben Foster, Melissa Sagemiller, Martin Short
Regia: Tommy O'Haver Cu: Kirsten Dunst, Martin Short, Ben Foster, Melissa Sagemiller, Carmen Electra

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus