Realitatea Românească / august 2002
Men in Black II
Nu cred că Men in Black 2 este un film prost. Dar, văzându-l, mi-am amintit de snoava aceea cu Nastratin Hogea care, ne-având nici un chef să-şi ţină predica, şi-a întrebat consătenii Ştiţi voi despre ce am să vă vorbesc astăzi? Unii au răspuns da, alţii, nu. Ei bine, a spus Nastratin, cei care ştiu să le spună celor care nu ştiu. Şi a plecat acasă. Dacă aţi văzut primul film din serie, ştiţi aproape totul despre al doilea, care nu uimeşte şi nu surprinde prin nimic, decât, poate, prin lipsa de farmec a unei producţii cu un buget atât de mare şi o premisă atât de generoasă. Dacă n-aţi văzut Men in Black, mai bine închiriaţi caseta, pentru că primul film cu Will Smith si Tommy Lee Jones este o reuşită, plin de prospeţime şi umor.

*1/2 (pentru că este uşor de urmărit şi chiar amuzant, dar pentru că nu aduce nimic nou şi transformă o idee originală într-o sursă de jucării pentru surprizele de la Burger King).
Regia: Barry Sonnenfeld Cu: Tommy Lee Jones, Will Smith, Lara Flynn Boyle, Rip Torn

0 comentarii

În programul cultural

AMC
19.04.2024 19,50
21.04.2024 11,35

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus