Observator Cultural / august 2001
American Pie
Patru tineri jură să-şi piardă virginitatea înainte de absolvire, iar "orificiile" pe care le găsesc pe parcurs nu sunt dintre cele mai ortodoxe... Dacă subiectul, astfel rezumat, nu vă inspiră încredere, perspectiva "fluidelor corporale" (!) scurse dintr-o scenă într-alta vă va îndepărta cu siguranţă de această inepuizabilă farsă sexuală.

În egală măsură delicios de vulgară şi dezarmant de ingenuă, mai amuzantă decît 10 Things I Hate About You şi mai lipsită de prejudecăţi decît Cruel Intentions, American Pie este unul dintre primele "teen movies" în care, deşi punctul de vedere aparţine sexului tare, personajele feminine au consistenţă şi - surpriză - sunt la fel de "sex driven" ca şi băieţii. Pregătiţi-vă, aşadar pentru Coming Soon (!) sau povestea a patru liceene care nu mai sunt de mult virgine, dar care jură să "ajungă la orgasm" cît de curînd...+++


American Pie

Regia: Chris şi Paul Weitz
Cu: Chris Klein, Jason Biggs, Mena Suvari



 
Regia: Chris şi Paul Weitz Cu: Chris Klein, Jason Biggs, Mena Suvari, Tara Reid

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus