Marilena de la P7
Filmul Marilena de la P7 al regizorului Cristian Nemescu a cîştigat premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj la cea de-a patra ediţie a Syracuse International Film and Video Festival din SUA, încheiat la finalul lunii aprilie 2007. Pelicula lui Nemescu are în palmares şi premiul pentru Cel mai bun film la Milano International Film Festival, cel pentru Cel mai bun scurtmetraj şi Cea mai bună actriţă la Festivalul Internaţional de Film Molodist, dar şi premiul publicului la Paris Tout Court.

Filmul va rula şi în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Los Angeles, ce va avea loc în perioada 21 iunie - 21 iulie 2007, anunţă Fundaţia NexT, înfiinţată în memoria regizorului Cristian Nemescu şi a editorului de sunet Andrei Toncu, care au murit într-un accident de maşină pe 24 august 2006. Lungmetrajul de debut al regizorului, California Dreamin' (nesfârşit), a cîştigat anul acesta secţiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes.
Regia: Cristian Nemescu Cu: Mădălina Ghiţescu, Andi Vasluianu, Gabi Spahiu

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus