Observator Cultural / mai 2001
Crazy/Beautiful
"Romeo şi Julieta" nu se sinucid, deşi ea e la un pas de, şi vor trăi fericiţi pentru că tăticul ei e senator, iar băiatul se face pilot... Desfăşurat acum: Se iubesc din prima zi, dar ea e bogată, el e sărac, ea petrecăreaţă, el tocilar, ea şleampătă, el scos din cutie, ş.a.m.d. Fata cea nebună a senatorului vrea să facă tot ce-i trece prin cap, deoarece e traumatizată de sinuciderea mamei; fiul cel bun al mexicancei trebuie să facă ce vrea mama lui, deoarece ea s-a sacrificat pentru ca el să meargă la şcoală. În plus, tensiunile rasiale mocnesc...

Dunst excelentă (mai bună decît în Virgin Suicides!), în rest - şi în pofida unui moment intens de psihodramă familială, spre final, ce pare din alt film -, nu e nimic de văzut în acest videoclip-lungmetraj, care încearcă o "altă relatare" a veşnicului scenariu despre adolescenţi, dar nu reuşeşte decît o imagine uşor şifonată a aceluiaşi xerox... (++)


Crazy / Beautiful

Regia: John Stockwell
Cu: Kirsten Dunst, Jay Hernandez, Bruce Davison
Regia: John Stockwell Cu: Kirsten Dunst, Jay Hernandez, Bruce Davison, Rolando Molina

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus