octombrie 2007
Festivalul de film documentar şi antropologie vizuală Astra Film Fest 2007
Cele 7 zile ale Festivalului de film documentar Astra vor beneficia de transmisii live realizate de televiziunea ARTE, precum şi de corespondenţe zilnice ale televiziunilor internaţionale partenere ale festivalului, TV5 şi Duna TV.

Cei ce nu pot ajunge la Sibiu în perioada 22-28 octombrie 2007, pentru a experimenta atmosfera specială a Festivalului, pot urmări selecţiuni prin intermediul transmisiilor în direct ale canalului ARTE şi a corespondenţelor asigurate de TV5 şi Duna TV. De asemenea, pentru prima dată în România, o selecţie de 5 filme pot fi vizionate în întregime pe durata festivalului gratuit la www.astrafilm.ro

"Decizia acestor instituţii media de a acorda expunere festivalului dovedeşte faptul că manifestarea noastră a devenit un reper important al calendarului de film european. Sigur că transmisiunile TV nu pot reda emoţia întâlnirilor directe între public şi realizatorii filmelor şi efervescenţa dezbaterilor, a schimburilor de idei care caracterizează fiecare ediţie a festivalului, dar implicarea unor televiziuni de talia celor enumerate confirmă statutul de brand european pe care l-a căpătat, în timp, festivalul. Iar această realizare aparţine, în egală măsură, calităţii producţiilor prezentate precum şi entuziasmului participanţilor, fie că sunt realizatori de film sau spectatori." afirmă Dumitru Budrala, directorul ASTRA Film Fest.

Festivalul ASTRA Film începe luni, 22 octombrie 2007 şi se desfăşoară la Sibiu în perioada 22 - 28 octombrie 2007.

Descarcă programul Astra Film Fest 2007 aici.


Vezi clipul festivalului Astra Film Fest 2007:

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus