mai 2008
Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu 2008
Serviciul de Voluntariat din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu 2008 începe înscrierile pentru persoanele care doresc să se implice activ în organizarea ediţiei din acest an. În perioada 8 - 25 mai 2008, toţi cei dispuşi sa folosească experienţa dobândită în diferite domenii pentru acest proiect cultural, pot să aplice ca voluntari într-una dintre structurile organizatorice ale festivalului. Necesarul de voluntari pentru ediţia din acest an este de aproximativ 200 de persoane.

"Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu este unul dintre proiectele culturale ambiţioase cu care se identifică imaginea oraşului şi care necesită, implicit, sprijinul fiecărui membru al comunităţii. Serviciul de Voluntariat este conceput pentru a oferi training şi o multitudine de avantaje specifice acestei activităţi. Implicarea şi efortul depus de aceşti voluntari aduce an de an, un plus de valoare evenimentului" a declarat Constantin Chiriac, directorul Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu.

Voluntarii selectaţi în urma aplicaţiilor primite vor avea şansa de a fi implicaţi direct în diverse activităţi: ghidaj pentru companiile de teatru participante, asistenţă tehnică pentru spectacole, traduceri, asistenţă pentru departamentul de producţie, asistenţă pentru departamentul de comunicare şi relaţii publice, responsabili locaţii sau activităţi de birou. Chiar dacă nu se regăsesc în posturile descrise mai sus dar cred că pot fi de folos în alt mod, toţi cei interesaţi îşi pot manifesta intenţia de participare şi pot depune un CV la adresa de e-mail: [email protected] sau la sediul Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu, B-dul Corneliu Coposu nr. 2.

"Contează entuziasmul, interesul, dorinţa de a te implica în procesul de management al unui proiect şi de a lucra într-o echipă pentru care colaborarea şi dialogul sunt condiţii esenţiale în reuşita activităţilor întreprinse. Aşteptăm şi încurajăm să aplice pentru programul de voluntariat persoane din toate categoriile de vârsta, inclusiv pensionarii." a declarat Lavinia Alexe, coordonatorul Serviciului de Voluntariat din cadrul ediţiei din acest an a festivalului.

Cea de-a XV- a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, cel mai important festival al artelor spectacolului din România, va avea loc în perioada 29 mai - 8 iunie 2008. Ediţia aniversară din acest an se va derula sub genericul Energii şi va include peste 350 de evenimente prezentate de companii de teatru din peste 70 de ţări.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus