Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri

Prezentări Jardin d'Europe - rezidenţe internaţionale de dans contemporan

iulie 2008
Asociaţia ArtLink vă invită în data de 2 august 2008, ora 15.00, la prezentarea finală a producţiilor coregrafice work in progress realizate în cadrul proiectului european Jardin d'Europe - rezidenţe internaţionale de dans contemporan - ce are loc la Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti Mogoşoaia.

Organizatorul român al proiectului, Asociaţia ArtLink, a invitat 11 artişti din străinătate şi România pentru a lucra la realizarea unui proiect coregrafic individual sau de grup timp de trei săptămâni. Artiştii invitaţi în anul 2008 sunt: Alexandra Pirici (România), Paul Dunca (România), Iuliana Stoianescu (România), Mihaela Dancs (România), Rui Catalao (Portugalia), Ana Dubljevic (Serbia), Raquel Gualtero Soriano (Spania), Júlia Hadi (Ungaria), Anja Silke Mueller (Germania), Dennis Deter (Germania) şi Anna Margaret MacRae (Noua Zeelandă/Austria).

Artistul video Cristian Puşcaş va prezenta un making of al programului de rezidenţe.

Organizatorii asigură transportul cu autocarul. Plecarea se face la ora 14.00 din centrul Bucureştiului. Dacă doriţi să participaţi, vă rugăm să vă rezervaţi loc până pe data de 31 iulie 2008 prin e-mail pe adresa: office@artlink.org.ro.

Jardin d'Europe este un proiect organizat de Asociaţia ArtLink şi realizat cu sprijinul Centrului Naţional al Dansului Bucureşti, Centrului Cultural Palatele Brâncoveneşti Mogoşoaia, Şcolii nr.1 Mogoşoaia, Consiliului Judeţean Ilfov, Administraţiei Fondului Cultural Naţional şi Uniunii Europene prin Programul Cultura 2007-2013.

Parteneri media: LiterNet, comunicatedepresa.ro, 24 FUN.

Sageata Notă: Fotografii de Cristian Puşcaş.

Dans la Palat - Jardin d'Europe 2008, Gina Şerbănescu