septembrie 2008
eXplore dance festival 2008
Dacă eşti în Bucureşti în perioada 1-20 octombrie 2008, dacă eşti pasionat de dans contemporan şi ţi-ar plăcea să te implici în organizarea unui festival internaţional de dans contemporan, poţi să te alături echipei ArtLink!

Ce ai de câştigat:
- ai acces la toate spectacolele şi evenimentele din cadrul festivalului
- cunoşti direct artiştii invitaţi în cadrul festivalului şi devii parte ArtLink
- te implici activ în organizarea unui eveniment de talie internaţională
- primeşti diplomă de eXplor(e)ator

eXplore dance festival este dedicat prezentării celor mai recente creaţii coregrafice ale unor importanţi artişti români şi străini. Obiectivul festivalului este de a crea un cadru special pentru promovarea dansului contemporan, schimbul de idei şi sprijinirea artiştilor de perspectivă.

eXplore dance festival vă prezentă spectacole diverse ca abordare artistică, propunând concepte noi şi creaţii originale ale unor artişti cu experienţă.

eXplore dance festival 2008 va prezenta timp de o săptămână între 14 - 19 octombrie 2008, la Teatrul Naţional de Operetă, Teatrul Nottara, Cărtureşti şi Teatrul Metropolis din Bucureşti, importanţi coregrafi din România şi străinătate.

Dacă eşti interesat, trimite-ne CV-ul tău pe [email protected] ca să eXplorăm împreună!


ArtLink este o asociaţie culturală care promovează creativitatea şi interdisciplinaritatea şi stimulează producţia artistică oferind artiştilor şi publicului proiecte culturale de anvergură europeană şi internaţională în domeniul artelor spectacolului.

Closer to Art.Link to a new experience

Cu fiecare ediţie a eXplore dance am încercat să oferim publicului o diversitate de spectacole, fiind conştienţi că dansul contemporan este încă pentru mulţi o enigmă, un "X" pe care îl investigăm odată intraţi în sala de spectacol.

În 2008 surprindem şi provocăm publicul să fie părtaş al noilor tendinţe în dansul contemporan care reflectă, analizează şi (se) eXpune mai mult ca orice altă formă de artă!

Nu veţi vedea spectacole safe, nu veţi fi furaţi de alte gânduri în sala de spectacol.

6 zile de spectacole şi performance-uri inovative în care sunt eXperimentate forme noi ale mişcării!

6 zile de eXplore dance SHARING în care vom dezbate, vom întreba şi vom discuta deschis despre ce şi de ce ne place/nu ne place.

Fii deschis să eXplorăm împreună!

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus