septembrie 2008
Festivalul Naţional de Teatru 2008
Festivalul Naţional de Teatru (1-10 noiembrie 2008) are un site nou unde poţi descoperi toate spectacolele care se regăsesc în programul de anul acesta. Fiind conceput iniţial ca un instrument util persoanelor care vor să scrie despre eveniment, de anul acesta www.fnt.ro se deschide publicului pasionat de teatru, devenind o bază de date despre cel mai important eveniment cultural al lunii noiembrie: Festivalul Naţional de Teatru.

Producătorul de tradiţie al FNT, Uniunea Teatrală din România (UNITER), îşi doreşte ca www.fnt.ro să fie o oglindă îndreptată atât spre prezent (ediţia din 2008 cu toate evenimentele ce o compun), cât şi spre trecut, pentru valorificarea ediţiilor anterioare. În acest sens, deja puteţi găsi pe www.fnt.ro arhivele ediţiilor din 2006 şi 2007. În continuare vor fi arhivate aici informaţii şi fotografii despre istoricul acestui eveniment care nu a încetat de-a lungul timpului să fie un martor al stadiului în care se află într-un moment sau altul teatrul românesc.

În timpul desfăşurării Festivalului vizitatorii site-ului vor avea ocazia să vadă imagini "la cald" cu ceea ce s-a întâmplat în fiecare zi (lansări de carte, conferinţe, publicul prezent la festival), postate pe site într-un timp record.

Prin crearea începând din acest an a versiunii în limba engleză a site-ului său, Festivalul Naţional de Teatru îşi doreşte să devină astfel şi o platformă de comunicare internaţională şi de schimburi cu alte evenimente similare, intrând în rândul lumii teatrului european şi mondial.

Festivalul Naţional de Teatru este un eveniment finanţat de Ministerul Culturii şi Cultelor, împreună cu Primăria Capitalei şi produs de către Uniunea teatrală din România (UNITER).

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus