decembrie 2008
Poveşti din trecut - aduse în prezent
Duminică, 7 decembrie 2008, ora 18.00, are loc un spectacol lectură magic: Marcel Iureş va citi fragmente din legende specific româneşti şi, împreună cu doamna Laura Jiga Iliescu, specialist în folclor, va recrea atmosfera de sărbători de altădată în decorul de la Sala de Lectură - Ceainăria Teatrului ACT.

Această seară magică de lectură este prima dintr-o serie menită să scoată la lumină şi să explice legendele din trecut şi face parte din proiectul Poveşti din trecut - aduse în prezent, proiect destinat atât copiilor cât şi oamenilor mari care vor să afle mai multe despre bogatul folclor românesc.

Poveşti din trecut - aduse în prezent va conţine o serie de întâlniri bilunare în care un actor al teatrului românesc va pătrunde în tainele poveştilor din trecut alături de etnologul Laura Jiga Iliescu. Poveşti din trecut - aduse în prezent este un proiect dezvoltat în parteneriat cu Fundaţia Calea Victoriei.

Poveşti despre Crăciun
Cu gazda noastră Laura Jiga Iliescu, etnolog
Şi invitatul serii: Marcel Iureş
Duminică, 7 decembrie 2008, ora 18.00
Sala de Lectură - Ceainăria Teatrului ACT.
Regia: Laura Jiga Iliescu

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus