februarie 2009
Luni, 23 februarie 2009, ora 3 dimineaţa. HBO are onoarea şi bucuria de a vă invita să petreceţi o noapte albă în faţa televizoarelor, căci e cea mai strălucitoare şi mai pasionantă noapte din an - Gala Premiilor Oscar!


Anul trecut, HBO a transmis pentru prima dată în România acest important eveniment al cinematografiei mondiale. La anul, vă asigurăm că vom păstra tradiţia. Până atunci însă, iată că şi în acest an v-am pregătit o ofertă pe care nu o puteţi refuza - patru ore de transmisiune LIVE, de la Teatrul Kodak din Los Angeles, în care veţi putea urmări, în versiune originală nedublată, Premiile Oscar 2009.

Conform desfăşurătorului, după jumătate de oră de pre-show, în care vedetele de pe covorul roşu îşi vor etala splendidele toalete şi evidentele emoţii, de la ora 3:30 vom trece la lucrurile cu adevărat serioase.

O dată pe an, toată crema industriei cinematografice americane (şi nu numai) se adună pentru a sărbători tot ce a dat mai bun, în materie de film, anul ce a trecut şi, din acest punct de vedere, anul 2008 a fost (aproape unanim recunoscut) drept unul dintre cele mai bune din ultima vreme.

Nu vă rămâne decât să vă convingeţi de acest lucru.

Aşadar, luni, 23 februarie 2009, începând cu ora 3 dimineaţa, vă invităm la cea mai importantă gală a întregului an cinematografic - Premiile Oscar 2009, în direct şi în exclusivitate, la HBO!

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus